Εκλεκτός προσκεκλημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν το απόγευμα της Τετάρτης, στο περιθώριο του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική της Super League, ο Ανδρέας Σταματιάδης. Ο 88χρονος παλαίμαχος της ΑΕΚ την τίμησε για 19 χρόνια (1950-69) ως παίκτης, με 267 παιχνίδια και 60 γκολ, ενώ την υπηρέτησε και από τα πόστα του συνεργάτη προπονητή και του πρώτου προπονητή. 

Ο Σταματιάδης μπήκε με καροτσάκι στον αγωνιστικό χώρο και τιμήθηκε με το βραβείο «Χρυσός Δικέφαλος Αετός» από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. 


andreas_stamatiadis_aek_timi4
andreas_stamatiadis_aek_timi3
andreas_stamatiadis_aek_timi2
andreas_stamatiadis_aek_timi1


ΑΕΚ: Το κείμενο που αναγνώστηκε για τον Ανδρέα Σταματιάδη



Η ΠΑΕ ΑΕΚ απονέμει το Μετάλλιο Τιμής «Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός» στον Ανδρέα Σταματιάδη, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με το όνομα του αγαπημένου μας συλλόγου.

Ο Ανδρέας Σταματιάδης τίμησε ως ποδοσφαιριστής την κιτρινόμαυρη φανέλα και μόνο αυτή για δύο δεκαετίες, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας σχεδόν σε όλη τη δεκαετία του '60 και πανηγύρισε με την ΑΕΚ δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ την οδήγησε σε έναν ακόμα τίτλο ως προπονητής το 1979.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgvyqpif8k1)

Ήταν επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ τη δεκαετία του '90 και ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε κάλεσμα της Ενωσίτικης οικογένειας. Ανδρέα Σταματιάδη, η ΑΕΚ σε ευχαριστεί, σε ευγνωμονεί και σε τιμά!