Η Super League οδεύει προς το φινάλε της κανονικής περιόδου και στην συνέχεια θα ξεκινήσει το... σόου με τα playoffs και τα playouts. Σήμερα Τετάρτη (28/2) θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική, η οποία είναι κομβική. Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός είναι στο... μπλοκ του τίτλου και τα ματς που θα δώσουν έχουν την σημασία τους.

Συνοπτικά τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Super League:

  • 15:00 Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά
  • 15:00 Βόλος - ΟΦΗ
  • 17:00 Ατρόμητος - Λαμία
  • 17:00 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
  • 19:00 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
  • 20:00 Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
  • 21:00 Παναθηναϊκός - Άρης

Το Παναθηναϊκός - Άρης είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League

Φυσικά κεντρίζει το ενδιαφέρον το Παναθηναϊκός - Άρης. Οι γηπεδούχοι θα δώσουν το τρίτο σερί παιχνίδι στη Λεωφόρο έχοντας υποπέσει σε γκέλες στα δύο που προηγήθηκαν. Έφερε 2-2 με την Λαμία και στην συνέχεια ήρθε 1-1 με την Κηφισιά.

Κινδυνεύει να βρεθεί και στην 4η θέση ο Παναθηναϊκός αν τα πράγματα δεν πάνε καλά κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε ν΄κεες στα δύο τελευταία της παιχνίδια με Ατρόμητο, Βόλο, αμφότερες με σκορ 2-0. Με τους έξι βαθμούς "κλείδωσε" και την 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Ο αλλαγμένος Ολυμπιακός και οι πρωτοπόροι της Super League

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός αλλάζει προς το καλύτερο με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του. Θα βρεθεί στο Αγρίνιο για την κόντρα με τον Παναιτωλικό.

Στους 52 βαθμούς είναι ο Παναθηναϊκός, στους 50 ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ προπορεύεται με 55 βαθμούς και απόψε θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στους 54 πόντους είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό.

Η 6η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της Super League

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της 6ης θέσης που δίνει το τελευταίο εισιτήριο συμμετοχής στα playoffs. Σε αυτή βρίσκεται η Λαμία με 34 βαθμούς έχοντας πίσω τον Αστέρα Τρίπολης με 30.

Έτσι το παιχνίδι της Λαμίας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ή θα τελειώσει την μάχη της 6ης θέσης ή θα πάει σε θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική. Βέβαια το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά θα διεξαχθεί νωρίτερα και ανάλογα το αποτέλεσμα θα μεταφέρει πίεση ή όχι στην Λαμία.

Τι γίνεται με την ουρά του πίνακα της βαθμολογίας


Από εκεί και πέρα τέσσερις ομάδες είναι στην ουρά με την Κηφισιά, τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς και τον Παναιτωλικό να έχει δύο περισσότερους. Όλα δείχνουν πως οι τέσσερις τους θα παλέψουν να αποφύγουν τις δύο θέσεις του υποβιβασμού. Και με βάση την εικόνα που έχουν θα είναι δύσκολο να μεγαλώσουν οι αποστάσεις μεταξύ τους.