Η Νάπολι ξέσπασε. Μετά από τις "κακές" ισοπαλίες με Τζένοα και Κάλιαρι για τη Serie A, οι "Παρτενοπέι" ξέσπασαν πάνω στη Σασουόλο την οποία ρίχνουν στην ζώνη του υποβιβασμού μετά το τελικό 6-1 στο "Mapei Stadium". Με πρωταγωνιστές τους Όσιμεν και Κβαρατσκέλια, οι πρωταθλητές θυμήθηκαν τον περσινό τους εαυτό και πήραν μια ευρύτατη νίκη που τους φέρνει στους 40 βαθμούς, με την 6η Ρόμα να έχει 44 και την 5η Αταλάντα να έχει 46.

Η Σασουόλο προηγήθηκε αλλά Όσιμεν και Κβαρατσκέλια έκαναν... εκκωφαντική ανατροπή

Η Νάπολι μπήκε καλά στην αναμέτρηση όμως δεν κατάφερε να βρει κάποιο γρήγορο γκολ. Και με την φετινή της άμυνα δε θέλει και πολύ. Ο Ράσιτς με ξερό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο με τους φίλους των φιλοξενούμενων στις κερκίδες να βλέπουν κατάματα ένα ακόμη στραβοπάτημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgwgwb7j0qp)

Όμως μέσα σε ένα δίλεπτο όλα άλλαξαν. Μετά από πανέμορφη ασίστ του Ανγκισά με τακουνάκι, ο Ραχμάνι έλυσε τον γόρδιο δεσμό και ισοφάρισε στο 29'. Στο 31' οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν ξανά τα καρέ του Κονσίλι από τη δεξιά πλευρά και βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Όσιμεν, μετά από ασίστ του Πολιτάνο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgxcaq81xtl)

Το ίδιο δίδυμο έκανε και το 1-3 στο 41' με τον Όσιμεν να σκοράρει ξανά μετά από ασίστ του Πολιτάνο. Όλα κυλούσαν υπέροχα μετά το μισάωρο για τους "Παρτενοπέι" οι οποίοι μετά από καιρό είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους. Στο 47' ο Όσιμεν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με τη σεμνή τελετή να λαμβάνει στην ουσία τέλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgxcgse5yu1)

Στο πάρτι της Νάπολι μπήκε με γκολ και ο Κβαρατσκέλια και μάλιστα εις διπλούν. Αρχικά στο 51' κάνοντας το 1-5 και στη συνέχεια στο 75' κάνοντας το τελικό 1-6, σε μια στιγμή που το παιχνίδι είχε... χαλαρώσει. Αλλά όταν η μπάλα στρώνεται δύο και τρεις φορές στον Γεωργιανό μέσα στην περιοχή, σπάνια η μπάλα δεν θα καταλήξει στα δίχτυα.