Πέρυσι ήταν που.. ήχησαν για τα καλά οι σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να τον μεταπείσει να παραμείνει στη Λίβερπουλ και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των "Reds". Τα δεδομένα πλέον όμως έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά λόγω της απόφασης του Άγγλου τεχνικού να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, με τον "θρύλο" του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Μίντο να αποκαλύπτει μέσω ανάρτησής του πως ο 31χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στη Saudi Pro League.


Αποχωρεί ο Σαλάχ από τη Λίβερπουλ με προορισμό τη Σαουδική Αραβία

Ο "θρύλος" του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Μίντο έφερε... αναταράξεις στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, αφού μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter, αποκάλυψε ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και πως θα αγωνίζεται από τη νεα σεζόν στη Saudi Pro League.



«Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα παίξει στη Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίντο στην ανάρτησή του, στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσαν να σχολιάσουν χιλιάδες φίλαθλοι. Τονίζεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια ευρώ, με τα 200 εκατομμύρια να προορίζονται για το συμβόλαιο του Σαλάχ που θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια, ενώ τα άλλα 100 εκατομμύρια θα αφορούν τη μεταγραφή του.

Αν και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε τη δύναμη να κρατήσει τον Σαλάχ στη Λίβερπουλ, πλέον με τον ίδιο να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το "τιμόνι" της αγγλικής ομάδας ίσως τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά και οι "Reds", πέρα από τον Γερμανό προπονητή, χάσουν και τον κορυφαίο σκόρερ τους και μεγάλο τους αστέρα.