Ο Κώστας Δουβαλίδης έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται υπερήφανος αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που μετρά έξι συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Έλληνας πρωταθλητής τα έδωσε... όλα όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά καθώς τερμάτισε στην έκτη θέση στα 60μ. εμπόδια με χρόνο 7.79.

Εκτός ημιτελικών του Παγκοσμίου Κλειστού Στίβου ο Δουβαλίδης που τερμάτισε έκτος

Ο Κώστας Δοβαλίδης πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Γλασκώβη μετρούσε πέντε συμμετοχές στην διοργάνωση, όσες έχουν και οι Λούης Τσάτουμας, Κώστας Φιλιππίδης και η Νίκη Ξάνθου. Με την έκτη του συμμετοχή έγραψε ιστορία στον θεσμό όμως δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά καθώς τερμάτισε έκτος με 7.79, επίδοση που δεν του επέτρεψε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj6qlsiq8g1)

"Πολλές φορές λέμε ότι πάμε για ένα στόχο, αλλά δεν έρχεται. Προσπάθησα για το καλύτερο. Δεν πειράζει, μπορούσα να τρέξω καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος όμως. Πέρυσι δεν ήμουν τόσο καλά. Φέτος έκανα προετοιμασία κανονική, αλλά συνέβησαν διάφορα που με άφησαν πίσω. Εκλεισε καλά ο κλειστός για μένα όμως. Είναι η τελευταία χρονιά μου στον κλειστό, για ανοιχτό θα δούμε" δήλωσε συγκινημένος στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δουβαλίδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj7624l9btl)

Σημειώνεται ότι στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος έκανε φετινό ρεκόρ με 7.59 και πήρε... αέρα την πρόκριση του στα ημιτελικά "κλέβοντας" τις εντυπώσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czj78ztrkq0x)