Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια αλλαγή σε ότι αφορά το ρόστερ του στις εγχώριες διοργανώσεις του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δήλωσε με κάθε επισημότητα τον Σακίλ ΜακΚίσικ αντί του Ίγκνας Μπραζντέικις στον ΕΣΑΚΕ και έτσι ο Αμερικανός γκαρντ/ φόργουορντ θα είναι αυτός που θα αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League.

Ο ΜακΚίσικ αντί του Μπραζντέικις ο... εκλεκτός του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League

Ο Ολυμπιακός αντικατέστησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις με τον Σακίλ ΜακΚίσικ στο ρόστερ του στην Stoiximan Basket League το οποίο δήλωσε και επίσημα στον ΕΣΑΚΕ. Τονίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να προβούν σε μια ακόμα αλλαγή μέχρι την έναρξη των playoffs του πρωταθλήματος αφού πριν από μερικές εβδμάδες ο Μόουζες Ράιτ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοβ που αναρρώνει από το χειρουργείο του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czip7inuc05l)

Με βάση τα νέα δεδμένα η 7αδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού έχει διαμορφωθεί ως εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ. Σημειώνεται οτι εκτός ελληνικού ρόστερ βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.