Η 27η αγωνιστική της Premier League είναι πλούσια σε θέμα και γκολ κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για τις "μάχες" που δίνουν οι ομάδες. η καθεμία για διαφορετικούς λόγους και στόχους. Η Τότεναμ αν και τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εντέλει έφτασε στη νίκη ενω η Τσέλσι κατάφερε να.... γλιτώσει την ήττα και να αρκεστεί στην ισοπαλία με την Μπρέντφορντ. Άνετες νίκες για Νιούκαστλ και Φούλαμ, η Γουεστ Χαμ "σόκαρε" την Έβερτον στις καθυστερήσεις.

"Ίδρωσε" αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς η Τότεναμ

Αν και είδε την αξιόμαχη Κρίσταλ Πάλας να προηγείται στο ματς, η Τότεναμ πέρασε στην... αντεπίθεση και μ' ένα εμφατικό ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 3-1. Διατηρήθηκαν στην πέμπτη θέση τα "σπιρούνια" που ανέβηκαν στους 50 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος αν και η Τότεναμ είχε τη μπάλα στα πόδια της και έδειχνε πιο απειλητική δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 59ο λεπτό ο Έζε... σόκαρε τους γηπεδούχους δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0. Τα "σπιρούνια" μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο στόχος με στόχο να βρουν ένα γρήγορο γκολ και να φέρουν στα ίσα το ματς. 


Η Τότεναμ που σφυροκοπούσε τα καρέ του αντιπάλου της, βρήκε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης στο 77ο λεπτό με τον Βέρνερ ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα (80') έφερε... τούμπα το παιχνίδι με τον Ρομέρο ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που πέρασε μπροστά με 2-1. Ο Χιουνγκ-Μιν "κλείδωσε τη νίκη" στο 88ο λεπτό για το τελικό 3-1.

Απέφυγε την ήττα η Τσέλσι που... γλίτωσε τα χειρότερα

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ενώ λίγο έλειψε να ηττηθεί από την Μπρέντφορντ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 για την 27η αγωνιστική της Premier League. Οι "μπλε" προβλημάτισαν και απογοήτευσαν για ακόμη μια φορά με την εμφάνιση τους αλλά τουλάχισταν αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.


Αν και η Τσέλσι προηγήθηκε στο ματς με γκολ του Νίκολας Τζάκσον στο 35ο λεπτό και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, είδε την Μπέντφορντ να περνά στην... αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος και να γυρίζει... τούμπα το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά σε 1-1 στο 50ο λεπτό με τον Ρόερσλεβ ενώ στο 69ο λεπτό ο Ουισά έφερε... τούμπα το ματς και έδωσε το προβάδισμα στην Μπρέντφορντ με 2-1. Η πέιση της Τσέλσι απέδωσε καρπούς στο 83ο λεπτό όταν και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντισασί ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ με αποτέλεσμα να αρκεστεί στην ισοπαλία.


Επίδειξη δύναμης της Νιούκαστλ επί της Γουλβς

Η Νιουκάστλ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Γουλβς την οποία "καθάρισε" με 3-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και στα δύο ημίχρονα. Οι γηπεδούχοι έλυσαν το γόρδιο δεσμό στο ματς με τον Αλεξάντερ Ισάκ στο 14ο λεπτό ενώ στο 33ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν ... αέρα δυο τερμάτων με τον Γκόρντον και να βάλουν γερές βάσεις νίκης. Στο δεύτερο μέρος αν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Νιουκαστλ η οποία πέτυχε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις  (90+2') με τον Λιβραμέντο που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


"Πλήγωσε" την Έβερτον στις καθυστερήσεις η Γουεστ Χαμ - Εμφατική νίκη της Φούλαμ

Τι κι αν η Έβερτον προηγήθηκε και έδειχνε να "αντέχει" στην πίεση της Γουέστ Χαμ, τα "ζαχαρωτά" είδαν τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς από το "Γκούντισον Παρκ"  επικρατώντας με 3-1. Ο Μπέτο άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 56ο λεπτό δίνοντας στην Έβερτον το προβάδισμα με 1-0 το οποίο έδειχνε να ελέγχει μέχρι τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αποφάσιααν να ανεβάσουν... στροφές λίγο μετά από την εκκίνηση του δευτέρου μέρους όπου και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 62ο λεπτό με τον Ζουμά.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους ωστόσο το 1-1 έμοιαζε να "κλειδώνει" όλο και περισσότερο όσο κυλούσαν τα λεπτά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ αφού η Γουεστ Χαμ ήταν καταιγιστική στις καθυστερήσεις και με γκολ των Σούτσεκ (90+1') και Άλβαρες (90+5') "τιμώρησε" τους γηπεδούχους και πήρε την πολυπόθητη νίκη.


Η Φούλαμ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Μπράιτον στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και με το 3-0 επιβλήθηκε εύκολα για την 27η αγωνιστική της Premier League. Ο Γουίλσον έδωσε προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό ενώ ο Ροντρίγκο Μουνίς διπλασίασε τα τέρματα (2-0) της ομάδας του στο 32ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν ανταγωνιστικοί ενώ δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τους ανώτερους γηπεδούχους στο 90+1' με ωραίο γκολ του Τραορέ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Μπρέντφορντ - Τσέλσι 2-2 (50' Ρόερσλεβ, 69' Γουισά / 35' Τζάκσον, 83' Ντισασί)
Έβερτον - Γουέστ Χαμ 1-3 (56' Μπέτο / 62' Ζουμά, 90+1' Σούτσεκ, 90+5' Άλβαρες)
Φούλαμ - Μπράιτον 3-0 (21' Γουίλσον, 32' Μουνίζ, 90+1' Τραορέ)
Νιούκαστλ - Γουλβς 3-0 (14' Ίσακ, 33' Γκόρντον, 90+2' Λιβραμέντο)
Νότιγχαμ - Λίβερπουλ 0-1 (90+9' Νούνιες)
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 3-1 (77' Βέρνερ, 80' Ρομέρο, 88' Σον / 59' Έζε)
02/03 19:30 Λούτον - Άστον Βίλα
03/03 15:00 Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
03/03 17:30 Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
04/03 22:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ