Σε... υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Ορλάντο Σίτι η Ίντερ Μαϊάμι στο MLS, με την σούπερ ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να "διαλύει" με το εμφατικό 5-0 την αντίπαλο της για την 2η αγωνιστική έχοντας σε μεγάλα... κέφια τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες που έκαναν πράγματα και θαύματα ξυπνώντας μνήμες από την αξεπέραστη παρουσία τους στην γραμμή κρούσης της Μπαρτσελόνα.

Με "λάμψη" Μέσι, Σουάρες και κάτι από... Μπαρτσελόνα η νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Η Ίντερ Μαϊάμι ήταν κάτι παραπάνω από καταιγιστική κόντρα στην Ορλάντο Σίτι την οποία "καθάρισε" με 5-0, με τους Λιονελ Μέσι και Λουίς Σουάρες να... πετάνε φωτιές και να πανηγυρίζουν αμφότεροι από δυο γκολ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές στα πρώτα 11 λεπτά τα οποία ήταν και τα πρώτα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Τέιλορ έγραψε το 3-0 ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι.


Ο Αργετινός σούπερ σταρ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του αφού με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 57ο λεπτό και έδωσε αέρα.. τεσσάρων τερμάτων στην Ίντερ Μαϊάμι ενώ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με ωραία κεφαλιά στο 61ο λεπτό.


"Είμαστε καλά, το απολαμβάνουμε και διαρκών μεγαλώνουμε. Ήταν ένα σημαντικό ματς που το θέλαμε για να μπούμε σε ένα μονοπάτι προόδου και το αποτέλεσμα αυτό μάς κάνει πολύ δυνατούς για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν"
, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Λιονέλ Μέσι.