Δεν χάνει τη φετινή Bundesliga η υπέροχη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο! Οι "Ασπιρίνες" πέρασαν και από την έδρα της Κολωνίας με τους ακραίους μπακ, Φρίμπονγκ και Γκριμάλντο, να συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο με τις επιδόσεις τους, άνοιξαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν στους +10 βαθμούς! Στην La Liga η Μαγιόρκα έβαλε φρένο στα όποια όνειρα συνέχιζε να έχει η Τζιρόνα η οποία μετά από τη σημερινή της ήττα θα πρέπει να αρχίσει να κοιτάει... προς τα πίσω καθώς η Μπαρτσελόνα την έφτασε στον πόντο. Τέλος, στη Serie A η Μπολόνια πήρε το ντέρμπι της τέταρτης θέσης και βάζει πλώρη για την τεράστια έκπληξη και την έξοδο στο UEFA Champions League της νέας σεζόν.

Bundesliga: Στο +10 η Λεβερκούζεν με Φρίμπονγκ και Γκριμάλντο να συνεχίζουν να τρελαίνουν κόσμο

Με μια μεστή εμφάνιση απέναντι στην Κολωνία και πατώντας το γκάζι όσο χρειαζόταν, η Λεβερκούζεν πήρε μία ακόμη νίκη (2-0) και έφτασε στους 64 βαθμούς, ανοίγοντας τη διαφορά της από την Μπάγερν στο +10. Οι γηπεδούχοι ήταν που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, έμειναν και με παίκτη λιγότερο από το 14' λόγω απευθείας κόκκινης στον Τίμαν. Κάπως έτσι με γκολ των Φρίμπονγκ (38') και Γκριμάλντο (73'), οι "Ασπιρίνες" του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζουν την ξέφρενη φετινή πορεία τους με τους δύο ακραίους μπακ τους να εξακολουθούν να κάνουν... θαύματα!

Grimaldo Strikes As B04 Go 10 Clear | 1. FC Köln - Bayer Leverkusen 0-2 | Highlights MD24 – BL 23/24

Στο άλλο αποτέλεσμα της ημέρας η Χόφενχαϊμ κέρδισε την Βέρντερ Βρέμης στο... ντέρμπι της 7ης θέσης της Bundesliga χάρη στα δύο γκολ του Μπάιερ από το πρώτο ημίχρονο (8', 44'). Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 73' όμως οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+2' με τον Αλβέρο.

Beier Brings Win For Hoffenheim! | Hoffenheim - Bremen 2-1 | Highlights | MD 24 – Bundesliga 2023/24

Serie A: Η Μπολόνια επικράτησε της Αταλάντα και το όνειρο του Champions League καλά κρατεί

Η νίκη της Μπολόνια μέσα στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα ήταν αναμφίβολα το αποτέλεσμα της αγωνιστικής στη Serie A καθώς οι Μπολονέζοι του Τιάγκο Μότα έφτασαν τους 51 βαθμούς και άνοιξαν τη διαφορά τους στο +4 από την 5η Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο Λούκμαν έβαλε μπροστά τους "Μπεργκαμάσκι" στο πρώτο ημίχρονο όμως μέσα σε ένα τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η ανατροπή χάρη σε τέρματα των Ζέρκζι (57') και Φέργκιουσον (61').

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkdobkclbs9)

Όσον αφορά τη μάχη της ουράς, η Κάλιαρι πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Έμπολι, ενώ και η Βερόνα πήρε νίκη-χρυσάφι από τη Σασουόλο χάρη σε γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czk8gpdi1a8p)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής (3/3):

Βερόνα - Σασουόλο 1-0 (Σβιντέρσκι 79')

Φροζινόνε - Λέτσε 1-1 (Τσεντίρα 45+2' - Τσεροφολίνι αυτ. 61')

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czka4ga79f49)

Έμπολι - Κάλιαρι 0-1 (Γιάνκτο 69')

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czka2wgod421)

Αταλάντα - Μπολόνια 1-2 (Λούκμαν 28' - Ζέρκζι 57', Φέργκιουσον 61')

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1 (Κβαρατσκέλια 42', Ρασπαντόρι 88' - Κιέζα 81')

La Liga: Η Μαγιόρκα προσγείωσε ανώμαλα την Τζιρόνα

Η Μαγιόρκα έδωσε τη... χαριστική βολή στην Τζιρόνα όσον αφορά την καταδίωξη της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο. Πλέον οι Βάσκοι πρέπει να έχουν περισσότερο στο νου τους τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης οι οποίες μετά από αυτή την ήττα σε συνδυασμό με τα δικά τους αποτελέσματα, βρίσκονται στο -1 και -4, αντίστοιχα ενώ η 5η Μπιλμπάο είναι αρκετά πίσω ακόμα (-9) μετά τη λευκή ισοπαλία της με την Μπάρτσα του Τσάβι. Το γκολ που καθόρισε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κοπέτε από το 33ο λεπτό.