Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί διακαή πόθο των Σαουδάραβων οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα αδύνατα... δυνατά προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και να τον "αρπάξουν" από τα χέρια της Λίβερπουλ με την οποία ο Αιγύπτιος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Μάλιστα, για να δελεάσει τον Σαλάχ η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο το οποίο είναι μεγαλύτερο και από του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Χρυσό" συμβόλαιο, μεγαλύτερο και από του Ρονάλντο από την Αλ Ιτιχάντ στον Μοχάμεντ Σαλάχ

Η Αλ Ιτιχάντ έχει βάλει στο στόχαστρο της για τα... καλά τον Μοχάμεντ Σαλάχ και είναι διατεθειμένη να του προσφέρει γη και ύδωρ προκειμένου να τον κάνει δικό της από τη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα, η σαουδαραβική ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 250.000.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους όμως οι "Reds" την απέρριψε.

Παρ' όλα αυτά, αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Αλ Ιτιχάντ δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει εύκολα και έτσι ενδέχεται να επανέλθει εκ νέου το καλοκαίρι με νέα πρόταση η οποία θα κάνει τον Αιγύπτιο στράικερ τον πιο ακριβωπληρωμένο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ενώ θα ξεπεράσει και το μυθικό συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, οι αποδοχές του Πορτογάλου σούπερ σταρ χωρίς τα μπόνους ανέρχονται στα 3.000.000 ευρώ την εβδομάδα στην Αλ Νασρ ενώ ο Σαλάχ θα βάζει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κάθε εβδομάδα το "εξωγήινο" ποσό των 4.000.000 (!) ευρώ