Συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού καθώς όπως ενημέρωσε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τόμας Γουόκαπ έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και έτσι η συμμετοχή του κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια (07/03) για τις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στην Euroleague, να κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Διάστρεμμα ο Γουόκαπ - Αμφίβολος για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βίρτους

Διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας Γουόκαπ μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin. Ως εκ τούτου, ο έμπειρος γκαρντ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Βίρτους Μπολόνια (07/03) στην Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czl6j0ylw5eh)

Ο Ολυμπιακός έχει "χτυπηθεί" αρκετά στην περιφέρεια το τελευταίο διάστημα αφού εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι τις τελευταίες αγωνιστικές τόσο ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης όσο και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ και ερωτηματικό παραμένει για το αν θα καταφέρει κάποιος εξ' αυτών να αγωνιστεί κόντρα στους Ιταλούς.