Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμοι να... ριχτούν στην "μάχη" του 1000αρι τουρνουά "Indian Wells" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τις 6 έως τις 17 Μαρτίου. Οι δυο έλληνες τενίστες στοχεύουν πολλά στην συγκεκριμένη διοργάνωση που στόχο έχουν τόσο να διακριθούν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες όσο και να ανέβουν βαθμολογικά στην παγκόσμια κατάταξη ενώ έμαθαν τα μονοπάτια έως τον μεγάλο τελικό.

Το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) που φιλοδοξεί να επιστρέψει ξανά στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης,  έμαθε το μονοπάτι που τον οδηγεί μέχρι τον μεγάλο τελικό του Indian Wells. Ο Έλληνας τενίστρας πέρασε με bye τον πρώτο γύρο ενώ στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε τον Ντάνιελ Αλτμάιερ είτε τον παίκτη που θα προκύψει από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο θα βρει στον δρόμο του τον Τιάφο ή έναν εκ των Λάγιοβιτς - Ρουουσουβουόρι ενώ στη φάση των "16" τότε θα κοντραριστεί με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.


Αν πάρει τα εισιτήρια για τα προημιτελικά, ο Στέφανος θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον κάτοχο του Australian Open Του 2024, Γιάνικ Σίνερ ενώ στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον 20χρονο, Κάρλος Αλκαράθ. Τονίζεται ότι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να παίξει μόνο στον τελικό της διοργανωσης καθώς βρίσκεται στο άλλο μέρος του ταμπλό.

Το μονοπάτι της Μαρίας Σάκκαρη μέχρι τον τελικό του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) που είναι... ανεβασμένη μετά την επιστροφή της στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης, έμαθε το μονοπάτι της μέχρι τον τελικό του Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια πέρασε και αυτή με τη σειρά της με bye τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ενώ στον δεύτερο γύρο θα τεθεί εντιμέτωπη με τη νικήτρια του παιχνιδιού Ντιάνα Σνάιντερ-Άνα Μπόγκνταν.

Στον τρίτο γύρο, η Σάκκαρη θα βρει στον δρόμο της μίας εκ των Τζέσικα Πεγκούλα, Καρολίνα Πλίσκοβα και Λέιλα Φερνάντες ενώ οι επικρατέστερες αντίπαλες για τα ημιτελικά είναι οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Ελίνα Σβιτολίνα. Στο άλλο μέρος του ταμπλό "κλέβουν" τις εντυπώσεις τα ονόματα των Ίγκα Σβιόντεκ (Νο.1) και Έλενα Ριμπάκινα (Νο.4).