Ένας Γερμανός και ένας Σλοβένος αποτελούν τους "εκλεκτούς" της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τα δύο σπουδαία ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - Άρη. 

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή Ντάνιελ Σλάγκερ να διευθύνει τη "μάχη" των δύο "αιωνίων" αντιπάλvn στο Φάληρο και έστειλε τον Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς στο "clasico" της Θεσσαλονίκης. 

Οι διαιτητές της πρεμιέρας των playoffs της Super League

Ο Ντάνιελ Σλάγκερ, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, είχε βρεθεί ξανά τη φετινή σεζόν στη χώρα μας (και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο), καθώς ήταν διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που είχε ολοκληρωθεί με το συντριπτικό 2-4 υπέρ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 33χρονος Γερμανός δεν είχε απασχολήσει καθόλου την κοινή γνώμη, καθώς είχε διαχειριστεί με άνεση ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, καθώς η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων είχε επισκιάσει τα πάντα στο Φάληρο. 

Ο Γερμανός που έγινε διεθνής πριν από 1,5 χρόνο, θα έχει ξανά βοηθούς τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Μπουξμπάουμ.

Ποιος είναι ο Σλοβένος Ομπρένοβιτς που θα σφυρίξει το Άρης - ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης ορίστηκε ο άγνωστος στο ελληνικό κοινό Σλοβένος διαιτητής Ράντεν Ομπρένοβιτς, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 33χρονος ρέφερι όχι μόνο δεν έχει διευθύνει ξανά παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει οριστεί ούτε μια φορά σε αγώνα οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, 4ος ο Πολυχρόνης και στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

Στο Λαμία-ΑΕΚ (που αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες βάσει και της επίσημης ενημέρωσης της γηπεδούχου ΠΑΕ) θα βρεθεί ο Μανούχος, με βοηθούς τους Νικολαΐδη, Ψαρρή, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τους Ζαμπαλά, Κωνσταντίνου.