Στο Λουτράκι πρόκειται να διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ Γυναικών με τη διεξαγωγή των ημιτελικών την Παρασκευή και του τελικού την Κυριακή, και οι Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ωστόσο, ο αιφνιδιαστικός θάνατος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου έχει απλώσει ένα πέπλο θλίψης, με αποτέλεσμα οι τέσσερις προπονητές να συμφωνήσουν ότι το τουρνουά πρέπει να αφιερωθεί στη μνήμη της, καθώς, εκτός των άλλων, είναι η πολυνίκης του θεσμού, με οκτώ κατακτήσεις. 

Final 4 βόλεϊ Γυναικών: Με μαύρο σύμβολο στο πέτο Καλμαζίδης και Παπαφωτίου

Οι Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης), Γιουνούς Οτσάλ (ΑΕΚ), Λορέντσο Μιτσέλι (Ολυμπιακός), Γιάννης Καλμαζίδης (Παναθηναϊκός) μίλησαν για την Ντουμιτρέσκου και συμφώνησαν με την ιδέα που έδωσε ο πρώτος.  

Επίσης, οι αρχηγοί των ομάδων, δηλαδή η Έλενα Μπάρκα από τον Άρη, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου από την ΑΕΚ, η Τζίνα Λαμπρούση από τον Ολυμπιακό και η Ανθή Παπαφωτίου από τον Παναθηναϊκό, μίλησαν για το Final 4, με την αρχηγό του Παναθηναϊκού να τονίζει ότι η ομάδα της είναι σε ιερή αποστολή, προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο και να το αφιερώσει στην εκλιπούσα. 

Η Παπαφωτίου και ο Καλμαζίδης φορούσαν μαύρο σύμβολο στο πέτο, στη μνήμη της Ντουμιτρέσκου. 


final_4_kypello_volley_gynaikon_2
final_4_kypello_volley_gynaikon_1
final_4_kypello_volley_gynaikon_11
final_4_kypello_volley_gynaikon_9
final_4_kypello_volley_gynaikon_8
final_4_kypello_volley_gynaikon_7
final_4_kypello_volley_gynaikon_6
final_4_kypello_volley_gynaikon_5
final_4_kypello_volley_gynaikon_4
final_4_kypello_volley_gynaikon_3