Οι εντυπωσιακοί από το ξεκίνημα της σεζόν, Μπόστον Σέλτικς, εμφάνιζαν ελαφριά δείγματα χαλάρωσης στα τελευταία τους παιχνίδια, αλλά φρόντισαν να θυμίσουν σε όλο το NBA μια ομάδα πρέπει να λογίζεται ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Με το δίδυμο Τέιτουμ – Μπράουν να “φορτώνει” συνολικά με 56 πόντους το καλάθι των Σανς, οι Σέλτικς πέρασαν από το Φίνιξ με σπουδαίο διπλό (107-117) αφήνοντας τον Κέβιν Ντουράντ με τις εντυπώσεις της δικής του πληθωρικής εμφάνισης.

Jaylen Brown (27 PTS) & Jayson Tatum (29 PTS) Lead The Way vs Suns! 🍀 | March 9, 2024

Απόντος του Ντέβον Μπούκερ, ο “KD” έμοιαζε μια ομάδα μόνος του στο παρκέ, αλλά οι 45 πόντοι που σημείωσε δεν αποδείχτηκαν αρκετοί απέναντι στο πληθωρικό ομαδικό παιχνίδι της Βοστώνης.

Kevin Durant Drops SEASON-HIGH vs Celtics! ☀ | March 9, 2024

Οι 142 πόντοι του Ντένβερ και η… είδηση της βραδιάς στο NBA

Η είδηση της βραδιάς στο ΝΒΑ ήρθε από το Ντένβερ, εκεί που οι Νάγκετς συνέχισαν το σερί νικών τους, πέτυχαν 142 πόντους απέναντι στους Τζαζ, αλλά ο Νίκολα Γιόκιτς… δεν πέτυχε triple double!

Ο Σέρβος “περιορίστηκε” σε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ και δεν ήταν καν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του. Το τελικό 142-121  με το οποίο επικράτησε το Ντένβερ της Γιούτα φέρει τη σφραγίδα του “καυτού” Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους!  

Jamal Murray Ties His SEASON-HIGH 37 Points! 🔥 | March 9, 2024

Λούκα Ντόντσιτς… σε άλλο κόσμο

Εκείνος που δεν λέει να αποχωριστεί με τίποτα τα triple double είναι ο ασύλληπτος Λούκα Ντόντσιτς! Ο φοβερός και τρομερός ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς προσέφερε στους φίλους του μπάσκετ ένα ακόμη μοναδικό σόου απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς και οδήγησε φυσικά την ομάδα του σε άνετη νίκη με 142-124.

Με 39 πόντους, 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ, ο Σλοβένος έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει έκτο συνεχόμενο triple double σκοράροντας περισσότερους από 30 πόντους σε όλα τα παιχνίδια!

Luka Doncic Makes NBA HISTORY! 👏 | March 9, 2024

Εντυπωσιακός Μίτσιτς στη Σάρλοτ

Με το όνομα του Βασίλιε Μίτσιτς να ακούγεται ολοένα και πιο δυνατά στη μεταγραφική αγορά της Euroleague, αλλά και στα σενάρια που αφορούν τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος φροντίζει να θυμίζει σε όλους πόσο σημαντική προσθήκη θα είναι για οποιαδήποτε ομάδα σε περίπτωση που το προσεχές καλοκαίρι αποφασίσει να αφήσει πίσω του τα παρκέ του NBA και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Μίτσιτς ήταν κομβικός στη νίκη της Σάρλοτ επί του Μπρούκλιν με 110-99, μετρώντας 12 πόντους, 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 31.22 λεπτά συμμετοχής.

Vasilije Micic 12 Pts 10 Ast Brooklyn Nets vs Charlotte Hornets HIGHLIGHTS

Τα αποτελέσματα στο NBA

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του NBA που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής:

Κλίπερς - Μπουλς 112-102
Πίστονς - Μάβερικς 124-142
Χόρνετς - Νετς 110-99
Γουόριορς - Σπερς 113-126
Σανς - Σέλτικς 107-117
Μπλέιζερς - Ράπτορς 128-118 (παρ.)
Νάγκετς - Τζαζ 142-121

“Καίγονται” για νίκη στο Λος Άντζελες οι Μπακς

Η μέχρι τώρα περιοδεία των Μιλγουόκι Μπακς στη Δυτική Περιφέρεια εξελίσσεται σε… οδυνηρη εμπειρία για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά το διασυρμό από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο και την ήττα-σοκ από τους χωρίς Λεμπρόν Τζέιμς, Λος Άντζελες Λέικερς στην Καλιφόρνια, τα “ελάφια” θα αναζητήσουν απεγνωσμένα επιστροφή στις νίκες, παραμένοντας στο Λος Άντζελες, αλλά αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τους Κλίπερς.

Το παιχνίδι, μάλιστα, διεξάγεται σε τηλεοπτική prim time ώρα για τους Έλληνες λάτρεις του NBA (21.00 απόψε το βράδυ) και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Cosmote 4.