Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No11) μπορεί να περίμενε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στους "16" του Indian Wells όμως τελικά θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο32) ο οποίος έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Ρώσο τενίστα δίχως μάλιστα να χάσει σετ (6-4, 6-4) και έτσι ο Έλληνας τενίστας θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 22χρονου προκειμένου να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά ο Γίρι Λεχέτσκα στους "16" του Indian Wells

Ο Γίρι Λεχέτσκα που βρίσκεται στο Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης και δείχνει αρκετά ανεβασμένος έχοντας κερδίσει τέσσερις θέσεις την τελευταία εβδομάδα, θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στην φάση των "16" του Indian Wells. Ο 22χρονος τενίστας ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ τον οποίο απέκλεισε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έτσι θα είναι το επόμενο εμπόδιο του Έλληνα πρωταθλητή που στοχεύει να επιστρέψει στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης.



Λεχέτσκα και Τσιτσιπάς έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν άλλες δυο φορές, με τον Στέφανο να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος αφού μετρά δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει το πάνω... χέρι στην μεταξύ τους "μονομαχία" θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των επικρατήσεων του. Υπενθυμίζεται ότι για να πάρει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε αρχικά τον Λούκας Πουίγ με 2-0 σετ και επιβλητική εμφάνιση ενώ στη συνέχεια επικράτησε του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό με 2-0 σετ.