Η ΑΕΚ πετάει... φωτιές στην επίθεσή της και ο Ματίας Αλμέιδα έχει να υπερηφανεύεται για τον ευχάριστο "πονοκέφαλο" που έχει με τους επιθετικούς του. Ο Λιβάι Γκαρσία βγάζει... μάτια, σκοράρει κατά ριπάς και αν υπολογίσει κανείς ότι έχει χάσει περίπου τα μισά ματς της "Ένωσης" λόγω τραυματισμών, αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να έχει πετύχει αν είχε αγωνιστεί σε περισσότερες αναμετρήσεις. Ο Εζεκιέλ Πόνσε όχι απλά έχει βρει τη φόρμα του, αλλά δεν σταματά να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα με την τρομερή φόρα του.

Ο Λιβάι Γκαρσία που... κλέβει τις εντυπώσεις και "ζαλίζει" τους αντιπάλους του... απειλεί το ρεκόρ του!

Ο Λιβάι Γκαρσία, το επιθετικό βαρόμετρο της ΑΕΚ, σημειώνει φοβερές επιδόσεις στο σκοράρισμα και όχι απλά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά βάζει γκολ τρομερής ομορφιάς και "ζαλίζει" τους αντιπάλους του με τα φοβερά επιτεύγματά του. Αν και έχει χάσει περίπου τους μισούς φετινούς αγώνες της "Ένωσης" λόγω τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά μέσα στη σεζόν, κάθε φορά που επιστρέφει όχι απλά εντυπωσιάζει, αλλά κάνει πράξη και το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq8g4btwhsx)
Ο 26χρονος επιθετικός έχει φτάσει πλέον τα 13 γκολ με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα σε ισάριθμα ματς στη Super League και μένει να βάλει ακόμα ένα για να φτάσει τα γκολ που πέτυχε στο περσινό πρωτάθλημα που είχε πανηγυρίσει 13 γκολ σε 31 συμμετοχές συνολικά. Την περσινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Γκαρσία σκόραρε 18 γκολ σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος μετρά 14 σε 20. Με τον ίδιο να διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, του απομένουν ίσως τα τυπικά για να "σπάσει" τα ρεκόρ του στο πρωτάθλημα στο οποίο εντυπωσιάζει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8dxzca4fj5)
Μάλιστα, στον νικηφόρο αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία που η ομάδα του έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0, ο Γκαρσία σκόραρε με εκπληκτική ατομική ενέργεια και φοβερό "κεραυνό", ένα γκολ που μπαίνει για τα καλά στη συζήτηση για το κορυφαίο μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq8cvory2bt)

Ο... ασταμάτητος Πόνσε έχει βρει για τα καλά τον εαυτό του και δεν σταματά να σκοράρει!

Ο Εζεκιέλ Πόνσε όχι απλά έχει ανεβάσει στροφές, όχι απλά κυνηγάει όλες τις φάσεις, αλλά δεν σταματά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να προσφέρει λύσεις στην ΑΕΚ, έχοντας πλέον βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Με το γκολ που πέτυχε στη νίκη της "Ένωσης" επί της Λαμίας, ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε τα 13 γκολ σε 29 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή χρονιά, τα 12 εξ αυτών αφορούν 20 εμφανίσεις του στη Super League. Μάλιστα, "τρομάζει" η φόρα του, αφού έχει πανηγυρίσει 8 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq7wyh8a8nt)
Πλέον απειλεί και αυτός με τη σειρά του το ατομικό του ρεκόρ σε μια χρονιά στο πρωτάθλημα το οποίο ανέρχεται στα 16 γκολ τα οποία είχε πετύχει στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 σε επίπεδο πρωταθλήματος και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε όχι απλά θα φτάσει, αλλά θα ξεπεράσει και τη μέχρι πρότινος επίδοσή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει βρει την... υγειά του, καθώς παίρνει πολλά πράγματα από τον Πόνσε, ο οποίος του "λύνει" τα χέρια με τα επιτεύγματά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgv9r4pt44p)