H Εθνική Ελλάδος μετρά... αντίστροφα για τον "τελικό" με το Καζακστάν (21/03, 21:45) στην "OPAP Arena", με την "γαλανόλευκη" να φιλοδοξεί να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο Euro 2024 και να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας μέσω του Nations league. Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός Γιαννούλης, Βαγιαννίδης και Κώτσιρας, "μέσα" Τζόλης και Ζέκα.

Οι... εκλεκτοί του Πογέτ για τον "τελικούς" πρόκρισης της Εθνικής στο Euro 2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής για το κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος στο οποίο αν και εφόσον προκριθεί η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντοφ και επιστρέφει στις κλήσεις της Εθνικής μετά από σχεδόν δυο χρόνια. "Μέσα" και ο Ζέκα.


Στον αντίποδα, ο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Γιαννούλη ο οποίος υπέστη θλάση στο παιχνίδι της Νόριτς με την Μίντλεσμπρο ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Κώτσιρας, Γούτας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Παπανικολάου και Φούντας. Αξίζει να τονιστεί ότι μόλις 11 από τους 32 κληθέντες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.