Η UEFA ήταν ξεκάθαρη στην απόφαση της να απαγορεύσει φιλοξενούμενους φιλάθλους στο ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τους "16" του Europa Conference League. Οι οπαδοί του "δικεφάλου του βορρά" δεν ταξίδεψαν στην Κροατία μετά το... στοπ που τους έβαλε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Κροάτες οπαδούς οι οποίοι έχουν τιμωρία για τα εκτός έδρας ματς για όλη τη σεζόν. Μέσω ανακοίνωσης του ο κροατικός σύλλογος απηύθυνε έκκληση προς τον κόσμο της ομάδας εφιστώντας τους την προσοχή να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να σεβαστούν την απόφαση που έχει παρθεί.

Έκκληση της Ντινάμο στον κόσμο της για να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απηύθυνε έκκληση στους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την φάση των "16" του Europa Conference League υπενθυμίζοντας τους πως η UEFA απαγορεύει την παρουσία τους στα αντίπαλα γήπεδα τόσο για αυτό το παιχνίδι όσο και για όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς της σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ:

"Υπενθυμίζουμε πως με απόφαση της η UEFA έχει απαγορέψει την παρουσία οπαδών της ομάδας μας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια για όλη τη σεζόν. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να σεβαστούν αυτή την απόφαση και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα! Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την υποστήριξη τους!".

Αξίζει να τονιστεί ότι οι Ελληνικές αρχές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αστυνομία της Κροατίας προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να δώσουν το παρών οπαδοί της Ντινάμο στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε συμβεί και αντίστοιχα στο Ζάγκρεμπ στην πρώτη αναμέτρηση όπου υπήρχαν παντού αυστηροί έλεγχοι.