Η δεύτερη Κυριακή των εκλογών για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έβγαλε στον αφρό τον παλαίμαχο, του Παναθηναϊκού εκτός των άλλων, Βέλιμιρ Ζάετς. Ο 68χρονος Κροάτης εκθρόνισε τον 87χρονο, καθήμενο από το 2000 στον προεδρικό θώκο μίας από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας, Μίρκο Μπάρισιτς, παίρνοντας 31 από τις 52 ψήφους των μελών του ΔΣ. Ο αντίπαλός του αρκέστηκε στις 19. 

Ο Ζάετς έπαιξε από το 1974 έως το 1984 στην Ντινάμο και έπειτα για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, στον οποίο διετέλεσε και προπονητής την περίοδο 1996-97. Ήταν, σε αυτήν τη συγκυρία, η προτίμηση των Bad Blue Boys, των περιβόητων φανατικών της ομάδας από το Ζάγκρεμπ, οι οποίοι θεωρούν ότι στο πρόσωπό του η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη και για την ομάδα και για τους ίδιους. 

Η Ντινάμο είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, πίσω από την πρωτοπόρο Χάιντουκ Σπλιτ και τη Ριέκα, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να προκριθεί στους προημιτελικούς του Conference League, ύστερα από το υπέρ της 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο "Μακσιμίρ", την περασμένη Πέμπτη. Η ρεβάνς της Τούμπας, στην οποία δεν θα παρίστανται φίλοι της, πρόκειται να γίνει στις 19:45 την Πέμπτη, 14 Μαρτίου.