Σ' ένα ματς γεμάτο ένταση, "μονομαχίες" και... χτυποκάρδια η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μετά από 14 χρόνια "λυγίζοντας" την Πόρτο στη διαδικασία των πέναλτι με... ήρωα τον Ράγια. Φυσικά, από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση και οι λογομαχίες ανάμεσα στους δυο πάγκους των ομάδων, με τον τεχνικό των Πορτογάλων, Σέρτζιο Κονσεϊσάο να προχωρά σε μια φοβερή καταγγελία για τον προπονητή των "κανονιέρηδων", Μικέλ Αρτέτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czs5cqitt4w1)


Ο Κονσεϊσάο προχώρησε σε απίστευτη καταγγελία για τον Αρτέτα για το ματς του Champions League

Οι δυο προπονητές, Μικέλ Αρτέτα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο έζησαν τον επαναληπτικό της Άρσεναλ με την Πόρτο στο "Emirates" με αρκετή ένταση και.. σφυγμούς. Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι δυο πάγκοι λογομάχησαν. Μάλιστα, τα πράγματα σύμφωνα με τον προπονητή των "δράκων"... ξέφυγαν καθώς όπως ισχυρίστηκε, ο Αρτέτα γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας του και προσέβαλε στα ισπανικά ένα μέλος της οικογένειας του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" από την πλευρά του, δεν θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τον ισχυρισμό του Κονσεϊάο ενώ από την Άρσεναλ υπήρξε κατηγορηματική διάψευση ότι ο προπονητής προχώρησε σε αυτή την προσβλητική ενέργεια προς τον προπονητή της Πόρτο.