Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη... μάχη της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους "ερυθρόλευκους" να υποδέχονται τους "πράσινους" στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σ' ένα ντέρμπι που "κλέβει" την παράσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα είναι κομβικό σε ό,τι αφορά την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Το "αιώνιο" ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 19:45 και θα μεταδοθεί από το Νovasports Prime.

"Τιναμοχία" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague με φόντο το πλεονέκτημα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι που έχουν προσφέρει σπουδαίες "μάχες", είναι έτοιμοι για μία ακόμα "τιτανομαχία", η οποία και θα καθορίσει πολλά στη συνέχεια της Euroleague όσον αφορά την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Το "τριφύλλι" έχει μια νίκη παραπάνω από τους "ερυθρόλευκους" σε περίπτωση που επικρατήσουν οι Πειραιώτες, αν και θα έχουν το ίδιο ρεκόρ με τους "πράσινους" ουσιαστικά θα υπερτερούν μ ' έναν βαθμό, αφού θα μετράνε δύο νίκες στα μεταξύ τους ματς. Για έκτη φορά θα αναμετρηθούν τη φετινή χρονιά οι δυο ομάδες.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νάιτζελ Γ
ουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, καθώς αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και τους είχαν αφήσει εκτός, ενώ στη δωδεκάδα θα συμπεριληφθεί και ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού μπορεί να γίνει η ανατροπή και να μπορέσει τελικά να αγωνιστεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czskw5ampxxl)
Στην αντίπερα όχθη, για τον Παναθηναϊκό που προπονήθηκε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ύστερα από 22 χρόνια, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό γόνατο και τον δεύτερο να έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czstvff2p34h)

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Euroleague 

Πέμπτη 14 Μαρτίου

19:45 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR
19:45 Φενερμπαχτσέ - Βαλένθια
20:00 Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Μονακό
21:30 Μπαρτσελόνα - Παρτιζάν
21:30 Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο