Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του MLS. Ο Έλληνας επιθετικός κάνει πράγματα και... θαύματα με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έχει πετύχει ήδη 20 γκολ και εντυπωσιάζει άπαντες με τις φοβερές επιδόσεις του, οι οποίες ανταγωνίζονται τον κορυφαίο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει στείλει περισσότερες φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Ο φοβερός Γιακουμάκης κυνηγά τις επιδόσεις του Ιμπραΐμοβιτς στο MLS!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης διανύει εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο MLS. Η ομάδα του "διέλυσε" με 4-1 τη Νιου Ίνγκλαντ-Ρεβολούσιον έχοντας σε μεγάλα... κέφια τον Έλληνα φορ, που σημείωσε χατ-τρικ και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την απόθεωση από τους 67 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο και "υποκλίθηκαν" στα επιτεύγματά του.


Ο διεθνής στράικερ έφτασε τα 20 γκολ και βρίσκεται πίσω μόνο από τον "βασιλιά" Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν και αγωνιζόταν στην LA Galaxy (2018-19) και είχε στείλει με μεγαλύτερη συχνότητα την μπάλα στα δίχτυα. Παράλληλα, ο Γιακουμάκης έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS που φτάνει τα 20 γκολ με συνολική συμμετοχή κάτω των 2.000 λεπτών.

Αναλυτικά η λίστα των κορυφαίων σκόρερ του MLS, με τουλάχιστον 20 γκολ, με βάση τα λεπτά συμμετοχής:

1. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (0,98 γκολ ανά αγώνα)
2. Γιώργος Γιακουμάκης (0,92 γκολ)
3. Τζον Στερν (0,89 γκολ)
4. Γιόζεφ Μαρτίνες (0,79 γκολ)
5. Ντιντιέ Ντρογκμπά (0,75 γκολ)

GIORGOS GIAKOUMAKIS - WATCH ALL of his goals with Atlanta United in 2023