Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ με το τελικό 5-1 να τον έφερε ξανά στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Για τον ΠΑΟΚ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά τα 3 τελευταία χρόνια που βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League και αυτό δείχνει πολλά για το μέγεθος του. Έχει περάσει τα στενά του όρια, εκείνα που για χρόνια τον εμπόδιζαν να ανοίξει κι άλλο τα... φτερά του.

Η εμπιστοσύνη στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνδυασμό με την ώθηση των παιδιών από την ακαδημία έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztquafles01)

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν από τους παίκτες - κλειδιά στον αγώνα ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο πρώτος έκανε το παιχνίδι της ζωής του βάζοντας και δύο γκολ. Ένας 20χρονος κενρικός αμυντικός, όπου από πέρσι ουσιαστικά άρχισε να αποκτά εμπειρίες έφτασε τόσο γρήγορα σε τοπ επίπεδο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztq0e3czqs1)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztp8sy4jofd)
Παράλληλα ο 21χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας έφτασε σε σημείο να είναι το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. Δύο παιδιά που δεν ήρθαν απλά από την ακαδημία αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Μια ακαδημία από την οποία οι "ασπρόμαυροι" έχουν βγάλει πολλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια, όπως για παράδειγμα ο Χρήστος Τζόλης. Υπάρχουν κι άλλοι που θα έρθουν να προσφέρουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztqn10cena1)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με υπομονή και απόλυτη αφοσίωση στο πλάνο του δημιούργησε μια ομάδα την οποία χαίρεσαι να την βλέπεις ακόμα κι αν δεν είσαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Με ξένους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν τα τοπ ονόματα αλλά είχαν τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Τώρα που το παζλ είναι ολοκληρωμένο φαίνεται και τι ήθελε να δημιουργήσει ο Λουτσέσκου. Παίκτες με ταχύτητα και τεχνική, που να παίζουν το σύγχρονο ποδόσσφαιρο. Αυτό που θέλει τις ομάδες να τα κάνουν όλα σε πρώτο χρόνο, για να πιάσουν στον... ύπνο τον αντίπαλο και φυσικά να μπορούν να σκοράρουν σχεδόν όλοι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztqh8ta9m81)

Ο ΠΑΟΚ είναι σαν μια ορχήστρα πλέον που βγάζει μαγικές μελωδίες. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ο μαέστρος.

Μαζί και ο κόσμος που έμαθε να κάνει υπομονή με ελάχιστες εξαιρέσεις. Γιατί το ποδόσφαιρο θέλει υπομονή. Περίμενε, δεν αύξησε την πίεση, παρά το γεγονός πως πάντα υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ και τώρα βλέπει και αυτός τα αποτελέσματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztqn10cena1)