Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ και στο μυαλό του Κριστιάν Καρεμπέ φαντάζει ωραίο το σενάριο ενός τελικού στο Europa Conference League με τον ΠΑΟΚ. Μιλώντας στην Cosmote TV για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ, αλλά και τον ΠΑΟΚ, το μέλος της διοίκηση των «ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ, είπε: «Είναι αναπόφευκτο να θυμόμαστε την προηγούμενη φορά που παίξαμε εναντίον τους όμως τώρα πρόκειται για μια άλλη κλήρωση. Θα πρέπει να περιμένουμε. Έχουμε παίξει και με την Πλζεν. Έχουν αλλάξει βέβαια και το ρόστερ τους και τον προπονητή, είναι μια καινούργια ομάδα για εμάς».

Μίλησε για το απίθανο βράδυ της Πέμπτης στη Σερβία: «Ναι, ήταν έντονα τα συναισθήματα. Έχουμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας από την πρόκριση και είμαστε πιο έμπειροι μετά την ήττα που γνωρίσαμε στο Καραϊσκάκη. Θέλουμε να βάλουμε καινούργιους στόχους και να τους πετύχουμε».

Για την ευρωπαϊκή συνέχεια: «Ήταν ένας από τους μεγάλος στόχους του κυρίου Μαρινάκη και προσπάθησε να επενδύσει σε αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, πλέον, και είναι από τους στόχους μας να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ο Ολυμπιακός και η πιθανότητα ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κριστιάν Καρεμπέ

Για το ενδεχόμενο να έχουν τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Καταρχήν, θα πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Ελπίζω να φτάσουμε σε έναν αμιγώς ελληνικό τελικό. Θα είναι ό,τι καλύτερο για την ελληνική Λίγκα και το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που ονειρευόμαστε όλοι μας και είναι μια τεράστια ευκαιρία για το ποδόσφαιρο της χώρας».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czudfdp5u6td)

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς εκτός έδρας, όπως με τις Φερεντσβάρος και Μακάμπι: «Πρέπει να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δει ότι όλα εξαρτώνται από την στιγμή που βρίσκεται η ομάδα. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ. Περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα μας, να έχει καλύτερες εμφανίσεις, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο όταν πρέπει να παίξεις παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες».