Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έλευση του νέου έτους. Σε μια ξαφνική κίνηση που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος δίνοντα τα ηνία στον Φατίχ Τερίμ.

Μια κίνηση που δεν ήταν ξαφνική, πάντως, για τον Σέρβο προπονητή. Είχε πάρει τα μηνύματα του από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αλλά και από τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις στα ντέρμπί.

Επειδή στα playoffs όλα θα κριθούν στα ντέρμπι, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να πάρει το ρίσκο με τον Φατίχ Τερίμ και μέχρι στιγμής δικαιώνεται.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν κρατάει κακία στον Παναθηναϊκό

Όσο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο τριφύλλι. Επικοινωνεί με φίλους του στην ομάδα, στους οποίους τονίζει πώς μπορούν να κάνουν ακόμα και το νταμπλ φέτος. Ο Σέρβος προπονητής δεν κρατάει κακίες και δεν είναι από αυτούς που θα ρίξουν... βέλη.

Σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό του βήμα θα το κάνει πολύ προσεκτικά. Θέλει να κεφαλαιοποιήσει όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του έχει συζητηθεί για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Παράλληλα του έγινε μια κρούση από τους ανθρώπους της Παρτιζάν. Επίσης έχει κρούσεις από ομάδες της Αραβίας αν και δεν είναι στις προτιμήσεις του για την ώρα.

Το σίγουρο είναι πως εμπλουτίζει τις προπονητικές του γνώσεις στην παρούσα φάση. Και αν έρθει κάποια πρόταση από την Εθνική Ελλάδας θα τον εξιτάρει...