"Νωθρό" και... άσφαιρο ξεκίνημα για Κηφισιά και ΟΦΗ στα playouts της Super League. Aν και αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, πρόσφεραν θέαμα και είχαν ευκαιρίες για γκολ, καμία από τις δυο δεν κατάφερε να κάνει το ζητούμενο, να στείλει δηλαδή τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι "κόλλησαν" στο μηδέν (0-0) με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς νικητή το Κηφισιά - ΟΦΗ στο ξεκίνημα των playouts

Καταιγιστικό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού, με την Κηφισιά να απειλεί μόλις στο δεύτερο λεπτό με προβολή του Σάντος έπειτα από φάση διαρκείας την οποία και έσωσε στην γραμμή σαν από... μηχανής Θεός ο Λαμπρόπουλος. Στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν πιο απειλητικοί από τους γηπεδούχους που κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvamji0xkeh)
Στο 19ο λεπτό οι Κρητικοί βρήκαν δίχτυα με τον Ισέκα που έπειτα από πάσα του Αμπάντα βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Αναγνωστόπουλο και σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvauxgmzni1)
Η Κηφισιά ανέβασε ξανά στροφές όσο κυλούσαν τα λεπτά ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 26ο λεπτό με τον Τεϊσέιρα ο οποίος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΟΦΗ κυρίαρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλή στιγμή με πλασέ του Μπάκου στο 38ο λεπτό το οποίο εξουδετέρωσε ο Αναγνωστόπουλος και με ωραίο σουτ του Μπάκιτς στο 44ο λεπτό που πέρασε ελάχιστα άουτ, σ' ένα πρώτο μέρος μοιρασμένο με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε εξίσου δυνατά για την Κηφισιά που απείλησε με σουτ του Οζέγκοβιτς στο 53ο λεπτό το οποίο κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 55ο λεπτό παραλίγο να... αποδειχθεί ολέθριο το λάθος του Αναγνωστόπουλου που έχασε τη μπάλα, ο Μπάκου δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει και ο... ήρωας Τσάπαν έδιωσε σωτήρια σε κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvbvs19f3cx)
Οι δυο ομάδες συνέχιζαν να σφυροκοπούν η μία τα καρέ της άλλης ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ΟΦΗ έδειχνε πιο απειλητικός μέσα στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να βρει δίχτυα με τον Αποστολάκη που με φαλτσαριστό σουτ με το δεξί στο 71ο λεπτό έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvc9k1in6vd)
Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα (74'), ο ΟΦΗ απείλησε ξανά με τον Ισέκα ο οποίος πάτησε περιοχή και ήταν έτοιμος να "οπλίσει" και να τελειώσει τη φάση όμως ο Τσάπαν με σωτήρια παρέμβαση έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ και γλίτωσε την ομάδα του από το γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvcck5702wx)
Στα εναπομείναντα λεπτά όσο και αν πίεζαν οι δυο ομάδες με στόχο να βρουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, καμία εξ' αυτών δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (Κλωναρίδης 79'), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (Βαφέας 69'), Μενέντες (Πρίτσας 69'), Μπιφουμά (Τετέι 79'), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (Ριέρα 79'), Αποστολάκης (Μοσκέρα 88'), Μπάκου (Φελίπε Λουίζ 88'), Χιμένες (Γκαγιέγκος 64'), Ισέκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvcsn84dg81)