Η 4η αγωνιστική των playouts της Super League ολοκληρώθηκε! Μεγάλες "μάχες" μεταξύ των ομάδων. Άλλες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα... μεγάλα σαλόνια και άλλες "παλεύουν" να διατηρηθούν. Ο... χαμένος της αγωνιστικής ήταν για ακόμη μια φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα που γνώρισε "πικρή" ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και ολοένα και βρίσκεται πιο κοντά στον υποβιβασμό ενώ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Παναιτωλικός που έφυγε με διπλό-χρυσάφι από την Καισαριανή και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.

Η Κηφισιά βρίσκεται και αυτή από την πλευρά της σε δύσκολη θέση μετά την ήττα της από τον Παναιτωλικό και έπεσε ξανά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ ο Βόλος αν και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο, λόγω των θετικών αποτελεσμάτων από την αρχή των playouts βρίσκεται σε απόσταση... ασφαλείας έως ώρας από τις τελευταίες θέσεις. Πανσερραϊκός και ΟΦΗ παίζουν χωρίς άγχος αφού έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην ακτηγορία.


Βαθμολογία playouts Super League: Κερδισμένος ο Παναιτωλικός, χαμένος ο ΠΑΣ

Η βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής

Aστέρας Τρίπολης  34
Ατρόμητος 34
Πανσερραϊκός 32
ΟΦΗ 31
Βόλος 29
Παναιτωλικός 27
Κηφισιά 25
ΠΑΣ Γιάννινα 19


Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-2
Βόλος - Ατρόμητος 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας 0-1
Κηφισιά - Παναιτωλικός 0-1

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική:

20/4 15:00 Αστέρας - Παναιτωλικός
20/4 18:30 ΟΦΗ - Βόλος
20/4 19:30 Ατρόμητος - Κηφισιά
21/4 15:00 Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα