Η κάτοχος του περσινού FA Cup (και όχι μόνο), Μάντσεστερ Σίτι, θα βρίσκεται και φέτος στα ημιτελικά μετά την ξεκούραστη και εύκολη νίκη της απέναντι στην Νιουκάστλ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ευτύχησε να προηγηθεί 2-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο τέρματα του Μπερνάρντο Σίλβα και έκτοτε δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Με 75% κατοχή μπάλας και 11 τελικές (4 στην εστία) έναντι μόλις μίας στο πρώτο ημίχρονο, δικαιολογείται απόλυτα το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Παρ' όλα αυτά αυτή η μία τελική της Νιουκάστλ ήταν κλασικότατη όμως ο Ορτέγκα ήταν έτοιμος και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvdh7zhxn8p)

Στο δεύτερο μέρος οι "Καρακάξες" με το ζόρι... προσπαθούσαν. Ειδικά μετά το δοκάρι του Ντοκού στο 48' που ήταν και η μεγαλύτερη στιγμή του παιχνιδιού μετά τα δύο γκολ, οι "Πολίτες" έκαναν διαχείριση του ρυθμού του αγώνα και απλώς περίμεναν το χρόνο να κυλήσει μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvdkbrb0k8x)

Η τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας κλείνει αύριο (Κυριακή 17/3) με τις αναμετρήσεις Τσέλσι - Λέστερ (14:45) και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (17:30).