Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφαία ομάδα της φετινής Euroleague και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτησή της. Τον τελευταίο καιρό όμως διανύει ένα ντεφορμάρισμα το οποίο εν μέρει είναι φυσιολογικό καθώς θέλει να "φορτσάρει" στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν που δεν είναι άλλο από αυτό που έρχεται τον Απρίλιο και τον Μάιο με τα Playoffs και το Final-Four. Είναι όμως αυτή η αλήθεια;

Ο καυγάς Καμπάτσο - Γιαμπουσέλε και ο Γιουλ που κάλυψε την κάμερα

Στο ντέρμπι κορυφής της ACB κόντρα στην Μάλαγα όπου η "Βασίλισσα" πήρε τη νίκη με 81-89, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν... εκτός παρκέ. Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, Φακούντο Καμπάτσο και Γκερσόν Γιαμπουσέλε είχαν μία στιγμή έντασης την οποία έπιασε ο τηλεοπτικός φακός. Μόλις ο... γάτος Σέρχιο Γιουλ το κατάλαβε βέβαια, έσπευσε να καλύψει την κάμερα ώστε να προστετέψει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του.

Οι "σειρήνες" στα αυτιά κορυφαίων παικτών της και η Ρεάλ που ψάχνει ξανά την συγκέντρωσή της 

Προφανώς και μια στιγμή έντασης δεν καταδεικνύει τίποτα. Άλλωστε τί είναι κάποια δευτερόλεπτα μπροστά στις ολόκληρες μέρες και ώρες "πίσω από τις κάμερες". Όμως η κατάσταση στη Ρεάλ δεν είναι και η πιο ήρεμη, πόσο μάλλον σε μια σεζόν όπου τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czwe2tl8zuux)

Οι "σειρήνες" στα κεφάλια πολλών εκ των αστέρων της δείχνουν να τους έχουν αποπροσανατολίσει ως ένα βαθμό. Πιο τρανό παράδειγμα αυτό του Μάριο Χεζόνια ο οποίος ξέροντας ότι θα φύγει από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι, πολλές φορές είναι "ξένο σώμα".

Δεν είναι μόνο ο Κροάτης φόργουορντ, όμως, χωρίς συμβόλαιο. Ο Ταβάρες μπορεί να λέει διαρκώς ότι το μυαλό του είναι μόνο στο παρκέ και το τελείωμα της σεζόν αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Μούσα και Πουαριέ είναι επίσης σημαντικές μονάδες όπου θα απασχολήσουν είτε λίγο είτε πολύ την καλοκαιρινή αγορά που προβλέπεται η συναρπαστικότερη των τελευταίων ετών.

Το αν, λοιπόν, το ντεφορμάρισμα της Ρεάλ είναι όντως προγραμματισμένο, το γνωρίζει ο Τσους Ματέο και οι παίκτες του. Άλλωστε οι μνήμες από τον περσινό τελικό του Κάουνας όπου το αουτσάιντερ επικράτησε του φαβορί (βαριά η φανέλα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος της περσινής σεζόν) είναι κοντές. Και η "Βασίλισσα" δεν θέλει να είναι φέτος στον αντίθετο ρόλο χάνοντας τον τίτλο στην πιο κυριαρχική της Regular Season.