"Βροντοφώναξε" πως είναι ο... Βασιλιάς του NBA για ακόμη μια φορά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο Αμερικανός σούπερ σταρ μαζί με τον Ντι'Άντζελο Ράσελ πήραν από το... χέρι τους Λέικερς τους οποίους οδήγησαν σε επιβλητική νίκη με 136-105 επί των Χοκς την ίδια ώρα που οι Κινγκς "κάθονται" σε αναμμένα κάρβουνα αφού παρά τη νίκη τους είδαν τον Χέρτερ να αποχωρεί με πρόβλημα στον ώμο. Οι Νικς παρά τις απουσίες έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στους Γουόριος τους οποίους υπέταξαν στο Σαν Φρανσίσκο με ηγετική εμφάνιση του Τζέιλεν Μπράνσον.

"Μίλησε" ο ΛεΜπρόν, "καθάρισαν" τους Χοκς οι Λέικερς στο NBA

Οι Λέικερς που "ξέφυγαν" μέχρι και με 35 πόντους διαφορά, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Χοκς και σε μια επίδειξη δύναμης με επιθετικά... βολιά τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ράσελ πήραν εμφατική νίκη με 136-105 και παρέμειναν στην 9η θέση της Δύσης ρε ρεκόρ 37-32. Στην 10η θέση της Ανατολής παρέμειναν οι Χοκς. 

Los Angeles Lakers vs Atlanta Hawks Full Game Highlights | March 18, 2024 | FreeDawkins


Οι σταρ που οδήγησαν τους Λέικερς στη νίκη ήταν τόσο ο ΝτιΆντζελο Ράσελ που με μεγάλη εμφάνιση πέτυχε 27 πόντους με 6/10 τρίποντα και 10 ασίστ ενώ σε μεγάλα... κέφια ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους και 10 ασίστ. Σημαντική η συνεισφορά του Άντονι Ντέιβις 22 πόντους και 15 ριμπάουντ. Για τους Χοκς ξεχώρισε ο Τζέιλεν Τζόνσον με 25 πόντους και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 17 πόντους.


Οριακή νίκη για Κινγκς και... συναγερμός για Χέρτερ

Μπορεί οι Κινγκς να πήραν τη νίκη κόντρα στους Γκρίζλις με 121-111 στην παράταση ωστόσο τα... χαμόγελα τους έχει επισκιάσει ο τραυματισμός του Κέβιν Χέρτερ στον αριστερό ώμο ο οποίος μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησε από το παιχνίδι έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από τον Ντέσμοντ Μπέιν και πλέον έχει σημάνει... συναγερμός στο Σακραμέντο που περιμένουν να μάθουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο παίκτης.


Το ματς ήταν ένα πραγματικό... θρίλερ το οποίο και εντέλει κρίθηκε στην παράταση, με τον Μαλίκ Μονκ να παίρνει από το... χέρι τους Κινγκς με 28 πόντους (12 εκ των οποίων στην παράταση) ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε τόσο ο Ντομάντας Σαμπόνις με25 πόντους και 18 ριμπάουντ όσο και ο ΝτιΆρον Φοξ με 23 πόντους και 10 ασίστ για τους Κινγκς που παρέμειναν στην 6η θέση της Δύσης με ρεκόρ 39-28.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Mar 18 | 2024 NBA Season

Για τους Γκρίζλις, κορυφαίος ήταν ο Τζάρεν Τζάκσον με 25 πόντους (αλλά 8/27 σουτ) ενώ ξεχώρισαν και οι Ντέσμοντ Μπέιν 24 πόντους και Τζι Τζι Τζάκσον 22 πόντους. 


"Λύγισαν" τους Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο οι Νικς

Οι "λαβωμένοι" από τους τραυματισμούς Νικς που "μάχονται" να κρατηθούν στην πρώτη τετράδα της Ανατολής, με... μπροστάρη τον Τζέιλεν Μπράνσον πέρασαν νικηφόρα από το Σαν Φρανσίσκο επικρατώντας με 119-112 των Γουόριορς και παρέμειναν στην τέταρτη θέση. Στην ένατη θέση της Δύσης βρίσκεται η... παρέα του Στεφ Κάρι.

Golden State Warriors vs New York Knicks Full Game Highlights | Mar 18 | 2024 NBA Season


Οι Νικς που αγωνίζονται χωρίς τους τραυματίες Ραντλ, Ανουνόμπι και Ρόμπινσον, έβγαλαν χαρακτήρα κόντρα στους Γουόριορς, σ' ένα παιχνίδι που δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα τους το οποίο έφτασε μέχρι και το +15. Επιβλητική εμφάνιση από τον 
Τζέιλεν Μπράνσον με 34 πόντους, ασταμάτητος ο Μάιλς ΜακΜπράιντ με 29 πόντους ενώ ξεχώρισαν και οι Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο 18 πόντους και Τζος Χαρτ 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Για τους Γουόριορς, κορυφαίος ήταν ο Στεφ Κάρι που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους ενώ διασώθηκαν και οι Τρέι Τζάκσον-Ντέιβις 19 πόντους και Κλέι Τόμπσον 18 πόντους (αλλά 6/15 σουτ).