Ο Χρήστος Μανδάς μόλις την περασμένη Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του με την Λάτσιο την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φροζινόνε για τη Serie A. Οι "Λατσιάλι" επικράτησαν 3-2 με τον 22χρονο άσο να κάνει ιδανικό ξεκίνημα ενώ απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ.

Μάλιστα ήταν και το πρώτο ματς που έδωσε η Λάτσιο μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι από τον πάγκο της. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος πέρσι ήταν στην Μαρσέιγ ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ. Πλέον είναι ο νέος τεχνικός που θα έχει ο Χρήστος Μανδάς στην ομάδα της Ρώμης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα και στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, τα οποία είναι μεγάλα ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα η Λάτσιο έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Γιουβέντους και την Ρόμα. Σε αυτές θα είναι στο τέρμα ο Χρήστος Μανδάς.

Αυτό έχει άμεση συνάρτηση με τον Ιβάν Προβεντέλ. Ο Ιταλός κίπερ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο πρόσφατο ματς με την Ουντινέζε. Γλίτωσε μεν το κάταγμα και τα... χειρότερα αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε πως το τραύμα του είναι ισχυρό και δεν θα επιτρέψει την επιστροφή του στη δράση σε λιγότερο από έναν μήνα.


Κι έτσθ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μανδάς θα έχει πλέον το ρόλο του Νο 1 πορτιέρε της ομάδας και θα υπερασπιστεί την εστία της στα τρία ραντεβού με την Γιουβέντους μέσα στον Απρίλιο, ένα για το πρωτάθλημα και δύο για τα ημιτελικά του Coppa Italia, καθώς και το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Ρόμα.