Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδος είναι... τώρα. Η Ελλάδα υποδέχεται το Καζακστάν (21/03, 21:45) στην κατάμεστη όπως αναμένεται "OPAP Arena" και στην... γαλανόλευκη Φιλαδέλφεια που θα κατακλυστεί από χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να δουν την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση στο Euro 2024. Η "δίψα" στις τάξεις των δεθνών παικτών είναι μεγάλη, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να δίνει το δικό του... σύνθημα το οποίο θέλει το γήπεδο να "βράζει".

Τζαβέλλας ενόψει Ελλάδα - Καζακστάν: "Να βράζει το γήπεδο"

Οι διεθνείς παίκτες αδημονούν για την τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους με το Καζακστάν προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθεί η Ελλάδα στο Euro 2024 και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Φυσικά, αυτό που έχουν ανάγκη είναι την μεγάλη υποστήριξη του κόσμου ο οποίος θα δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες της "OPAP Arena" ενώ απομένουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για να γίνει sold out.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να στείλει το δικό του... μήνυμα μέσα από τα social media, με τον έμπειρο σέντερ μπακ να αναδημοσιεύει μια φωτογραφία με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Κάρλος Ζέκα όπου ζητά επί της ουσίας να "καεί" η "OPAP Arena", γράφοντας χαρακτηριστικά πως: "Να βράζει το στάδιο".

story-tzavellas