Το Καζακστάν δεν θα βρει μπροστά του στην "OPAP Arena" μόνο τους "πεινασμένους" παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αλλά και τους ένθερμους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να δουν την "γαλανόλευκη" να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2024. Η σημασία της νίκης είναι τεράστια και για τις δυο ομάδες και έτσι θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρο, ο Καζάκος δισεκατομμυριούχος Τιμούρ Τουρλόφ υποσχέθηκε πριμ στους παίκτες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη.

Euro 2024: Δισεκατομμυριούχος έταξε "τρελό" στο Καζακστάν για νίκη επό της Ελλάδας

Ο Καζάκος δισεκατομμυριούχος Τιμούρ Τουρλόφ θέλοντας να ωθήσει περισσότερο τους παίκτες του Καζακστάν για νίκη επί της Εθνικής Ελλάδος, τους υποσχέθηκε πριμ 100 εκατομμυρίων τένγκε, περίπου 205.000 ευρώ με φόντο την πρόκριση στον "τελικό" της Τρίτης και το εισιτήριο για το Euro 2024. 



Ο Τουρλόφ είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καζακστάν ενώ έχει δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα U-18 το οποίο χρηματοδοτείται από τον ίδιο. Μάλιστα, ο ίδιος επενδύει αρκετά χρήματα στο ποδόσφαιρο της χώρας του και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες.