Η εθνική Ελλάδας νίκησε 5-0 το Καζακστάν στην "OPAP Arena" και απέχει του Euro 2024 ενός ματς, εκείνου που θα γίνει στις 19:00 της Τρίτης, 26 Μαρτίου, στην Τιφλίδα με τη Γεωργία. Οι διεθνείς χειροκρότησαν τον κόσμο, που έκανε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να μοιάζει με απόρθητο οχυρό, αλλά όπως είπαν ο Δημήτρης Πέλκας, ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Μασούρας, στα αποδυτήρια δεν επικράτησε πανζουρλισμός. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czzr551o5gxd)

Euro 2024: Ο Μπακασέτας δεν έχει δικαιολογία 


Από τη μεριά του, ο Τάσος Μπακασέτας, που όποτε σκοράρει η Εθνική δεν χάνει, είπε ότι το παιχνίδι με τη Γεωργία είναι η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι διεθνείς αυτό που θέλουν και επανέλαβε αυτό που είπε ο Γουσταύο Πογέτ εδώ και καιρό, ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες ώστε η Εθνική να μην επιστρέψει σε μεγάλες διοργανώσεις. 

Μάλιστα, ο αρχηγός της Εθνικής επέδειξε ενσυναίσθηση, όντας ένας από τους παίκτες που παρηγόρησαν τους ομολόγους τους του Καζακστάν. 


ethniki_elladas_euro_2024_panigirismoi_4
ethniki_elladas_euro_2024_panigirismoi_3
ethniki_elladas_euro_2024_panigirismoi_2
ethniki_elladas_euro_2024_panigirismoi_1



Ο Μπακασέτας είπε: "Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη από το 1ο λεπτό κι αυτό έκανε τη διαφορά. Μπήκαμε δυνατά, δεν δώσαμε χώρους, ήμασταν απειλητικοί, πηγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες, δεν είχαμε φόβο κι είχαμε πάθος. Ήταν η καλύτερη δυνατή εκκίνηση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας που ήταν πολύ σημαντικό. Μας δίνει πολύ ώθηση στο παιχνίδι. 

Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε. Πλέον, έχει μικρύνει η «ψαλίδα» των ομάδων. Όλες εκτός από δύο είναι ανταγωνιστικές. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό, από την πρώτη προπόνηση, ότι θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σε κάθε περίπτωση.

Όπως είχε πει κι ο προπονητής, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έκατσε στην κλήρωση να είναι εκτός έδρας αυτό το παιχνίδι. Και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια δείξαμε καλό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε το παιχνίδι, που θα είναι εντελώς διαφορετικό".