H AEK μετά το φιλικό της με τον Απόλλωνα Λεμεσού του οποίου επικράτησε με 1-0 στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της ίδρυσης του κυπριακού συλλόγου όπου έδωσαν το παρών και χιλιάδες φίλαθλοι της που την αποθέωσαν, δεν... κάθεται, με τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει μια μίνι προπόνηση με τους παίκτες του στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ στη συνέχεια έστειλε τους "κιτρινόμαυρους" για τρέξιμο σε παραλία στην Κύπρο.

Ο Αλμέιδα έστειλε τους παίκτες της ΑΕΚ για τρέξιμο σε... παραλία της Κύπρου!

Οι παίκτες της "Ένωσης" που μετά το φιλικό έκαναν προπόνηση και έτρεξαν μέχρι και στην... παραλία, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να... γεμίσουν μπαταρίες από αύριο (22/03) καθώς θα έχουν ρεπό έως την Κυριακή και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των playoffs που θα τους βρει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό τον οποίο και η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στην "OPAP Arena" την Κυριακή, 31 Μαρτίου.


Σημειώνεται πως η αποστολή της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 17:15 το απόγευμα από την οποία υπενθυμίζεται ότι λείπουν οι διεθνείς παίκτες που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.