Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, μια… περιγραφή Μεξικανού σπορτκάστερ αξίζει όσο… χίλιες προτάσεις για να αντιληφθεί κανείς την αποθέωση που γνωρίζει ο Ορμπελίν Πινέδα από τους συμπατριώτες του μετά την γκολάρα που σημείωσε απέναντι στον Παναμά τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αν και δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, ο άσος της ΑΕΚ… σήκωσε τους Μεξικανούς στο πόδι, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με “μαγική” ενέργεια.

Το γκολ του Πινέδα που τρέλανε το Μεξικό

Ο Ορμπελίν Πινέδα πέρασε ως αλλαγή στο 59’ και στο 67’ ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναμά. Το… κρέμασμα με μια λόμπα-ζωγραφιά έκανε τους Μεξικανούς σπορτκάστερ να… τρελαθούν!



Οι Μεξικανοί είχαν θέσει τα θεμέλια της νίκης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γκολ των Άλβαρεζ (40’) και Κουϊνόνες (43’) και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεγάλο τελικό με τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα διεξαχθεί ξημερώματα της Δευτέρας (25/03), γεγονός που σημαίνει ότι ο Πινέδα θα προλάβει να επιστρέψει αρκετά νωρίς στην Αθήνα και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Panama vs Mexico 0-3 Extended Highlights & Goals - Semi Final 2024



“Ήταν μια καλή πάσα από τον Μόντες. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, παίξαμε καλά και ελπίζω να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο και στο επόμενο παιχνίδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορμπελίν Πινέδα μετά το τέλος του αγώνα.