Στιγμές απεριόριστης συγκίνησης θα βιώσει σήμερα το Άνφιλντ! Η Λίβερπουλ έκανε το μεγαλύτερο και πιο γενναιώδορο δώρο στον Σβεν Γκόραν Έρικσον ο οποίος συγκλόνισε όταν αποκάλυψε ότι του μένει λιγότερος από ένας χρόνος ζωής λόγω του καρκίνου. Οι "Reds" αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο του πραγματικότητα το οποίο ήταν και να κάτσει μια φορά στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας και έτσι ο 76χρονος Σουηδός θα κοουτσάρει την ομάδα των παλαιμάχων της αγγλικής ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη του Άγιαξ. Ο Έρικσον είχε μια συγκινητική συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν τον αγώνα όπου ο ένας αποθέωσε τον άλλον.



Κλοπ και Έρικσον συγκίνησαν στη συνάντηση τους στο Άνφιλντ

O Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι έτοιμος να βιώσει μια στιγμή που περίμενε και ονειρευόταν σε όλη του τη ζωή. Να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Ο 76χρονος Σουηδός που είχε απωθημένο να κοουτσάρει τους "Reds" θα το κάνει και μάλιστα στον αγώνα (23/03, 17:00)των παλαιμάχων με τους αντίστοιχους του Άγιαξ στο Άνφιλντ το οποίο θα ζήσει τρομερές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά όλων.


Ο ίδιος λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού συναντήθηκε με τον Γιούργκεν Κλοπ με τον οποίο είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό σε ένα αρκετά συγκινησιακό κλίμα. "Θρύλος" ήταν η λέξη που βγήκε από τα χείλη του Γερμανού προπονητή όταν είδε τον Έρικσον ο οποίος ανταπέδωσε λέγοντας του "Τι θρύλος" και έκανε και υπόκλιση προς τιμήν του.