Οι Μπρούκλιν Νετς κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί για 36 από τα 48 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς οι οποίοι πάτησαν το γκάζι στην τελευταία περίοδο με χρυσή πεντάδα Μπράνσον, Ντι Βιντσέντζο, ΜακΜπράιντ, Χαρτ και Χάρτνεσταϊν και πήραν την τρίτη φετινή τους νίκη απέναντι στους "συμπολίτες" τους. Ο ΜακΜπράιντ μάλιστα αγωνίστηκε χωρίς αναπνοή με τον Τιμποντό να το... κάνει ξανά μετά από την 48λεπτη συμμετοχή του Τζος Χαρτ στη νίκη κόντρα στους Γουόριορς προ τετραημέρου.

Ο Μικάλ Μπρίτζις ήταν ο κορυφαίος της ομάδας των Νετς όσο εκείνη ήταν ανταγωνιστική πετυχαίνοντας μάλιστα ένα αδιανόητο buzzer-beater πίσω από το κέντρο προκειμένου να διαμορφώσει το 57-56 του πρώτου ημιχρόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d01cex9dm635)

Στην τρίτη περίοδο οι Νετς κατάφεραν ξανά με buzzer-beater να μείνουν κοντά στην τρίτη περίοδο αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ντι Βιντσέντζο έδωσε το σύνθημα και οι υπόλοιποι ακολούθησαν βγάζοντας διαδοχικές άμυνες οι οποίες έδωσαν ρυθμό και στην επίθεση. Ο αστέρας των Νικς, Τζέιλεν Μπράνσον, ήταν μεν διψήφιος αλλά ήταν άστοχος. Όμως με τέτοια εμφάνιση των... διπλανών του, καλύφθηκε η κακή του μέρα εκτελεστικά.

Οι Νικς πλέον έχουν 42-28 και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας στο NBA μαζί με τους Ορλάντο Μάτζικ, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να είναι μόλις μία νίκη μπροστά τους στην τρίτη θέση. Αντίθετα οι Μπρούκλιν Νετς έχασαν κι άλλο έδαφος παραμένοντας στην 11η θέση (26-45), με τους δέκατους Ατλάντα Χοκς να έχουν 30 νίκες!