Μπορεί ο Γιώργος Γιακουμάκης να είναι ο Έλληνας με τον οποίο ασχολούνται περισσότερο στο MLS λόγω των συγκλονιστικών του επιδόσεων όμως δεν είναι ο μόνος συμπατριώτης μας που τα πηγαίνει περίφημα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ο Αλέξανδρος Κατράνης μετακόμισε πρόσφατα στις ΗΠΑ για να φορέσει τη φανέλα της Σολτ Λέικ και στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, χάρισε με υπέροχο γκολ τη νίκη στην ομάδα του.

Η Ρίαλ Σολτ Λέικ αντιμετώπιζε την ομάδα των Βανκούβερ Γουάιτκαπς σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν πήγαινε στα μέτρα τους ειδικά μετά το γκολ του Κρέιλαχ στο 33'. Η ομάδα του Κατράνη όμως ισοφάρισε στο 70' με τον Χούλιο Σάντος και στο 76' έκανε την ολική ανατροπή χάρη σε ένα φανταστικό τελείωμα του Έλληνα μπακ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κατράνης δήλωσε χιουμοριστικά πως ήταν πολύ κουρασμένος για να κάνει κοντρόλ, γι' αυτό και εκτέλεσε με τη μία. όπωςς και να 'χει βέβαια, το αποτέλεσμα ήταν και εντυπωσιακό αλλά και... ουσιαστικό καθώς με αυτή τη νίκη η Σολτ Λέικ έφτασε τους 7 βαθμούς στις 5 πρώτες αγωνιστικές του MLS!