Στάνφορντ και Αϊόβα Στέιτ θα τεθούν αντιμέτωπα για τη φάση των "32" του NCAA Γυναικών (25/03), με την αναμέτρηση να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα έχει... άρωμα Ελλάδας αφού η Ελληνίδα, Έλενα Μποσγανά θα βρει στον δρόμο της το φαινόμενο του γυναικείου μπάσκετ που αναμένεται να επιλεγεί στη θέση Νο1 του WNBA Draft του 2024, Κέιτλιν Κλαρκ.

Έλενα Μποσγανά και Κέιτλιν Κλαρκ κοντράρονται στο NCAA Γυναικών

Η Έλενα Μποσγανά αγωνίζεται στο κολέγιο του Στάντφορντ και θα έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση αφού η ομάδα της θα αναμετρηθεί με το Αϊόβα Στέιτ στο οποίο αγωνίζεται το φαινόμενο του μπάσκετ γυναικών, Κέιτλιν Κλαρκ η οποία "βγάζει" μάτια και έρχεται να φέρει επαναστάση στο άθλημα. Η ίδια μετρά 31.9 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 8.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 33 ματς, επιδόσεις που... ζαλίζουν. Η 22χρονη γκαρντ μάλιστα αναμένεται να επιλεγεί στη θέση Νο1 στο WNBA Draft του 2024.

Η Ελληνίδα γκαρντ, Μποσγανά διανύει μια καλή σεζόν με το Στάντφορντ ενώ πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση στον αγώνα με το Νόρφοκ Στέιτ όπου και πέτυχε 18 πόντους, κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 27 λεπτά έχοντας μεγάλη συνεισφορά στη νίκη της ομάδας της με 79-50. Τη φετινή σεζόν, μετρά 6.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ μένει να φανεί το πως θα ανταποκριθεί κόντρα στην ομάδα που διαθέτει ττην σούπερ σταρ, Κέιτλιν Κλαρκ.