Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ολοκλήρωσαν την παρουσία της στο Miami Open ωστόσο πριν αποχωρήσουν από την Φλόριντα θέλησαν να εμπλουτίσουν τις αθλητικές εμπειρίες τους KAI ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχε... άρωμα MLS. Συγκεκριμένα, οι δυο τους επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι όπου και συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίους τους χάρισε και φανέλες του συλλόγου, με τον Έλληνα τενίστα να... ανταποδίδει με δώρο μια ρακέτα.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα επισκέφτηκαν την Ίντερ Μαϊάμι και φωτογραφήθηκαν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Την φοβερή ιδέα να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι προτού αποχωρήσουν από την Φλόριντα είχαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα. Οι δυο τους με το που έφτασαν, συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και "θρύλο" των γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον οποίον φωτογραφήθηκαν ενώ ξεναγήθηκαν και στις εγκαταστάσεις του προπονητικού.

Μάλιστα, δεν έφυγαν με... άδεια χέρια αφού πήραν και φανάλες της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Τσιτσιπάς πήρε του μεγάλου αστέρα της ομάδας, Λιονέλ Μέσι ενώ η Μπαντόσα πήρε μια φανέλα που έγραφε στην πλάτη το όνομα της. Φυσικά, ο Στέφανος ήθελε να αφήσει και αυτός κάτι με τη σειρά του και έτσι χάρισε μια ρακέτα στον Μπέκαμ.