Συνεχίζει να... μαγεύει ο "μαγικός κόσμος" του NBA με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του! Οι Μάβερικς ήταν καταιγιστικοί απέναντι στους Κινγκς τους οποίους "ισοπέδωσαν" με 132-96 έχοντας σε τρομερά κέφια ποιον άλλον, τον σούπερ σταρ Λούκα Ντόντσιτς ενώ οι Θάντερ "λύγισαν" τους Πέλικανς και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της Δύσης και βρίσκονται μια... ανάσα από την κορυφή. Οι Γουόριος με... μπροστάρη τον Τόμπσον "άλωσαν" το Μαϊάμι.

Ντόντσιτς για... φίλημα και "ισοπεδωτική" νίκη των Μάβερικς επί των Κινγκς

Οι Μάβερικς όχι απλά ήταν ανώτεροι, όχι απλά κέρδισαν αλλά μετέτρεψαν τονα αγώνα με τους Κινγκς στο Σακραμέντο σε... υγιεινό περίπατο. Με εκπληκτική εμφάνιση ποιου άλλου, του συνήθη ύποπτου Λούκα Ντόντσιτς, η ομάδα από το Ντάλας πήρε εμφατική νίκη με 132-96 και πήρε προβάδισμα για την έκτη θέση της Δύσης και βάζει... πλώρη για τα playoffs.

Dallas Mavericks vs Sacramento Kings  Full Game Highlights | March 26, 2024 | FreeDawkins


Ο Ντόντσιτς έκανε για ακόμη μια φορά μαγικά πράγματα στο παρκέ ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κάϊρι Ίρβινγκ με 24 πόντους. Σημαντική συνεισφορά στην επίθεση για τους Μάβερικς που στο δεύτερο μέρος είχαν επιμέρους σκορ 74-43, είχε ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 22 πόντους. Για τους Κινγκς που ήταν αρκετά κουρασμένοι αφού αυτό ήταν το πέμπτο τους ματς μόλις σε επτά μέρες, ξεχώρισε ο ΝτιΆρον Φοξ με 18 πόντους καθώς και ο Κίγκαν Μάρεϊ με 17 πόντους.


Πέρασαν νικηφόρα από την Νέα Ορλεάνη οι Θάντερ και ανέβηκαν δεύτεροι στη Δύση στο NBA

Οι Θάντερ ήταν αυτοί που... έπρεπε στην Ορλεάνη! Η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι αν και βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους, έκανε μεγάλη επιστροφή στο παιχνίδι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 119-112 των Πέλικανς και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Δύσης βρισκόμενη μια... ανάσα από την κορυφή που φιγουράρουν οι Νάγκετς. Κινδυνέουν να χάσουν την πέμπτη θέση από τους Μάβερικς οι Πέλικανς.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | Mar 26 | 2024 NBA Season


Για τους Θάντερ, κορυφαίος ήταν ο Τζαλίν Γουίλιαμς με 26 πόντους ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε τόσο ο Τζος Γκίντι με 25 πόντους όσο και ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 24 πόντους. Καθοριστικός και ο Τσετ Χόλμγκρεν με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Πέλικανς, ξεχώρισε ο Ζάιον Γουίλιαμσον πυ με φοβερή εμφάνιση ολοκλήρωσε το ματς με 29 πόντους και 10 ασίστ ενώ διασώθηκε και ο ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 23 πόντους.

"Δραπέτευσαν" με τη νίκη από το Μαϊάμι οι Γουόριορς με... υπογραφή Τόμπσον

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλέι Τόμπσον, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που "καιγόντουσαν" για νίκη έφυγαν νικηφόρα από το Μαϊάμι επικρατώντας με 113-92 των Χιτ και... ξέφυγαν ως έναν βαθμό από τους Χιούστον Ρόκετς στη "μάχη" της 10ης θέσης της Δύσης και της εισόδου στα play-in. Στην 7η θέση της Ανατολής παρέμεινε η ομάδα του Μαϊάμι.

Golden State Warriors vs Miami Heat Full Game Highlights | March 26, 2024 | FreeDawkins


Ο Κλέι Τόμπσον έβαλε... διάπλατα την υπογραφή του στη νίκη των "πολεμιστών" που στο δεύτερο μέρος είχαν επιμέρους σκορ 60-37 ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους και 6/14 τρίποντα. Άξιος συνοδοιπόρος του ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 18 πόντους ενώ από 17 πόντους είχαν Στεφ Κάρι και Άντριου Γουίγκινς. Για τους Χιτ που είχαν τις απουσίες των Τζίμι Μπάτλερ και Τάιλερ Χίρο ξεχώρισε ο ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 24 πόντους και οι Τέρι Ροζίερ και Χέιγουντ Χάισμιθ που πέτυχαν 15 πόντους.