Ματσάρα από τις... λίγες του φετινού ΝΒΑ έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες! Οι Λέικερς σ' ένα απίστευτο ματς με πολλά καλάθια και εκπληκτικές φάσεις "λύγισαν" με 150-145 τους Πέισερς με μεγάλους πρωταγωνιστές ποιους άλλους, τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις. Ο Στεφ Κάρι μπορεί να έβαλε 31 πόντους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Γουόριορς οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Τίμπεργουλβς. Οι Σίξερς "άλωσαν" το Λος Άντζελες επικρατώντας των Κλίπερς. Νίκησαν Πέλικανς και Μαϊάμι Χιτ.

NBA: Νικητές οι Λέικερς στη ματσάρα με τους Πέισερς στο Λος Άντζελες

Όποιος έμεινε ξύπνιος να δει τη ματσάρα των Λέικερς με τους Πέισερς σίγουρα... δικαιώθηκε! Οι δυο ομάδες σε μια πραγματική διαφήμιση του "μαγικού κόσμου" του NBA, με θέαμα, εντυπωσιακές φάσεις και επιθετικό πλουραλισμό "έκλεψαν" την παράσταση της αγωνιστικής. Η ομάδα του Λος Άντζελες πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με το εμφατικό 150-145, σ 'ενα παιχνίδι που σίγουρα θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό.

Anthony Davis' MONSTER Performance vs Pacers! 🔥 | March 24, 2024

Οι Λέικερς που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 38-32, είχαν σε μεγάλα... κέφια τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις που αμφότεροι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με double-double. 26 Πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ ο πρώτος, 36 πόντους και 16 ριμπάουντ ο δεύτερος. Για τους Πέισερς ξεχώρισε ο Πασκάλ Σιάκαμ που στην ουσία "πάλευε" μόνος του με τα... θηρία σημειώνοντας 36 πόντους και 12 ριμπάουντ.


Παρά την 31αρα του Κάρι, οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους Γουόριορς

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση όμως δεν... έφτανε για να γλιτώσει από ήττα τους Γουόριορς οι οποίοι είδαν τους φορμαρισμένους Τίμπεργουλβς να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 114-110. Μοιραίος ο Κλέι Τόμπσον που αστόχησε σε σουτ ισοφάρισης 8 δευτερόλεπτα στην εκπνοή του αγώνα ενώ ο Έντουαρντς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από τη γραμμή των βολών.

Golden State Warriors vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | Mar 24 | 2024 NBA Season



Για τους νικητές, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άντονι Έντουαρντς που οκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ double-double έκαναν οι Ρούντι Γκομπέρ (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Ναζ Ριντ (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Ο Στεφ Κάρι ήταν ο κορυφαίος των "πολεμιστών" με 31 πόντους (5/11 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.


Οι Σίξερς "καθάρισαν" τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες

Νικηφόρο πέρασμα για τους Σίξερς από το Λος Άντζελες που χωρίς τον MVP του περσινού NBA, Τζοέλ Εμπίντ καταφέρνουν να βρουν τις λύσεις και με επιβλητική εμφάνιση επιβλήθηκαν με 121-107 των Κλίπερς φτάνοντας στις 10 νίκες στις τελευταίες 25 αναμετρήσεις. Στην 8η θέση της Ανατολής η ομάδα από την Φιλαδέλφεια που βελτίωσε το ρεκόρ της σε 39-32, στην τέταρτη θέση της Δύσης οι Κλίπερς με ρεκόρ 44-25.

Los Angeles Clippers vs Philadelphia 76ers Full Game Highlights | March 24, 2024 | FreeDawkins

Οι Σίξερς που σούταραν με με 48.6% στο τρίποντο (18/37 σουτ), για να φτάσουν στη νίκη χρειάστηκε να βγουν... μπροστά οι Ταϊρίς Μάξι (24 πόντοι), Τομπάιας Χάρις (24 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Κάμερον Πέιν (23 πόντοι με 5/10 τρίπιοντα, 5 ριμπάουντ)  με 48.6% στο τρίποντο (18/37 σουτ). Από τν άλλη, για τους Κλίπερς ξεχώρισαν οι Καουάι Λέοναρντ και Νόρμαν Πάουελ που πέτυχαν από 20 πόντους.


Νίκες για Πέλικανς και Μαϊάμι Χιτ

Οι Πέλικανς κατάφεραν να επικρατήσουν των "λαβωμένων" Πίστονς με 114-101 στο Ντιτρόιτ και να σημειώουν την ένατη νίκη τους στους τελευταίους 11 αγώνες. Μεγάλη εμφάνιση από τον Ζάιον Γουίλιαμσον που έμοιαζε... ασταμάτητος σημειώνοντας 36 πόντους (13/14 δίποντα, 10/14 βολές), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Οι Πίστονς που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Κέιντ Κάνινγχαμ, Οσάρ Τόμπσον, Αϊζάια Στιούρτ, Κουέντιν Γκράιμς, Τάι Γκίμπσον και Σιμόνε Φοντέκιο, είχαν σε καλό βράδυ τους Μαλάκι Φλιν και Τσιμέζιε Μέτου ενώ double-double με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ έκανε ο Τζέιμς Γουάισμαν.

New Orleans Pelicans vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Mar 24 | 2024 NBA Season

Οι Μαϊάμι Χιτ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Καβαλίερς, έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ, ήταν ασταμάτητοι σε επίθεση και με εκπληκτική εμφάνιση "διέλυσαν" την ομάδα του Κλίβελαντ με 121-84. Κορυφαίος για τους νικητές ο Χέιγουοντ Χάισμιθ ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Μπαμ Αντεμπάγιο με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Καβαλίερς που βρέθηκαν σε πολύ κακό επιθετικά βράδυ, διασώθηκε ο Έβαν Μόμπλεϊ με 15 πόντους.

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat Full Game Highlights | Mar 24 | 2024 NBA Season