Αν υπάρχει ένας μπασκετμπολίστας στον πλανήτη που διαθέτει την ικανότητα να βάζει την μπάλα στο διχτάκι με… χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους που σε κάνουν να… παραμιλάς, αυτός είναι δεδομένα ο Λούκα Ντόντσιτς.

Luka Doncic Hits MAGICAL Shot In Final Seconds of the 4th! 😯| October 27, 2023


Ο απίθανος Σλοβένος έχει αφήσει ουκ ολίγες φορές την μπασκετική Υφήλιο με το στόμα ανοιχτό, ενώ στο πρόσφατο all star game του NBA μετέτρεψε ακόμη και τις προπονήσεις της ομάδας της Δύσης σε… υπερθέαμα!

CRAZY TRICK SHOTS by Luka 🤯 #basketball #viral #nba #nbaallstar #lukadoncic

Το μυθικό καλάθι του Ντε Κολό στην Euroleague

Κι όμως! Ακόμη και ο Λούκα Ντόντσιτς θα ζήλευε το αδιανόητο καλάθι που πέτυχε ο Νάντο Ντε Κολό κατά τη διάρκεια του γαλλικού “εμφυλίου” της Euroleague ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Μονακό το βράδυ της Πέμπτης στη Λιόν.

Η παρέα του Μάικ Τζέιμς μπορεί να επικράτησε με 87-77 και να πραγματοποίησε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ωστόσο στο φινάλε της βραδιάς όλοι μιλούσαν για το καλάθι του χαρισματικού σκόρερ.

7.15 πριν από το φινάλε της δεύτερης περιόδου, ο Ντε Κολό επιχείρησε να βγάλει τους γηπεδούχους σε αιφνιδιασμό, αλλά… τράκαρε στην πορεία με τον Τζάρον Μπλοσομγκέιμ που επιχείρησε να τον μαρκάρει. Και τι έκανε ο αθεόφοβος; Με το σώμα του… εν πτήσει προς τις εξέδρες, έχοντας χάσει την ισορροπία του, πέταξε την μπάλα πίσω από το κέντρο προς το καλάθι της Μονακό και χάρισε στους φίλους του μπάσκετ και της Euroleague μια από τις πιο τρελές στιγμές στην ιστορία της διοργάνωσης. Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί:  

De Colo's circus shot! Motorola Magic Moment of the Night