Ματς για γερά... νέυρα στο Σεραφείδειο! Βροχή... από γκολ, εναλλαγές στο σκορ και στο τέλος... χαμένη η ΑΕΛ η οποία αν και ήταν "αγκαλιά" με τη νίκη, είδε την ΑΕΚ Β' να την ισοφαρίζει σε 3-3 στο 90+4' και να της στερεί τους τρεις βαθμού στην "μάχη" που δίνει για τα playoffs ανόδου της Super League 2. Οι "βυσσινί" έχασαν έδαφος από την κορυφή καθώς βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που αν νικήσει τη Νίκη Βόλου θα... ξεφύγει με 7 βαθμούς. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο όπου έδωσε το παρών και ο Ματίας Αλμέιδα που αποθεώθηκε από τους οπαδούς.



Ισοπαλία σε ματσάρα μεταξύ της ΑΕΚ Β' και της ΑΕΛ στο Σεραφείδειο

Η ΑΕΚ Β' με... σύμμαχο τον κόσμο της στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και γρήγορος με αρκετές φάσεις. Οι "κιτρινόμαυροι" βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44ο λεπτό με τον Θεοδόση Μαχαρία ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα και να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κώστα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν καλύτερα και πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος έκαναν την ολική ανατροπή αφού πήραν προβάδισμα με 1-2 στο 57ο λεπτό με τον Πεντρόσο όμως η "Ένωση" δεν σταμάτησε να πιέζει και δικαιώθηκε στο 75ο λεπτό όπου και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ζίνι. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα... παράτησαν καθώς "καίγονταν" για τη νίκη, πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 6ο λεπτό με γκολ του Βλιώρα ωστόσο είδαν τον Τιεΐ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+4' και να τους στερεί τους τρεις βαθμούς στην "μάχη" που δίνουν για άνοδο μαζί με τον Λεβαδειακό.


Τονίζεται ότι η αναμέτρηση διεξήχθη με αρκετούς φιλάθλους στις εξέδρες του Σεραφειδείου ενώ το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα έδωσε και ο Ματίας Αλμέιδα που γνώρισε την αποθεώση και καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας του.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου

  • ΑΕΚ Β’ – ΑΕΛ 3-3
  • Σάββατο 30 Μαρτίου 16:00 Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου
  • Ρεπό: Μακεδονικός