Μπορεί όλο το ενδιαφέρον της αγωνιστικής της Premier League να είναι στα παιχνίδια της Κυριακής όπου αγωνίζονται η Λίβερπουλ με τον Μπράιτον και κυρίως η Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, όμως στη μάχη της παραμονής γίνεται... ο κακός χαμός. Λούτον και Νότιγχαμ Φόρεστ ισοβαθμούν στους 22 βαθμούς σε 17η και 18η θέση με την Μπέρνλι να πλησιάζει στους 18 μετά την ισοπαλία της κόντρα στην μόνιμα ανισόρροπη Τσέλσι μέσα στο "Στάνφορντ Μπριτζ". Η Έβερτον ηττήθηκε από την Μπόρνμουθ και δεν ησυχάζει, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές.

Γλίτωσε το "κάζο" η Τότεναμ και έκανε δώρο στην Νότιγχαμ

Η Λούτον προηγήθηκε μέσα στην έδρα της Τότεναμ, βρήκε σημαντικές ευκαιρίες να νικήσει τον Βικάριο και να προηγηθεί εκ νέου μετά την ισοφάριση των "Σπιρουνιών" όμως εν τέλει γνώρισε την ήττα χάρη σε γκολ του Σον σε μια αντεπίθεση την οποία ξεκίνησε και τελείωσε ο φανταστικός Κορεάτης. Αυτή η νίκη βλέπει την Τότεναμ να προσπερνά προσωρινά την Άστον Βίλα στην τέταρτη θέση ενώ η Λούτον έμεινε στους 22.

Τους 22 βαθμούς έφτασε (ξανά) η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ισοπαλία της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οι φιλοξενούμενοι που είναι αλλαγμένοι προς το καλύτερο με τον Γκλάσνερ, προηγήθηκαν νωρίς, όμως είδαν τον Κρις Γουντ να ισοφαρίζει. Και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, όμως ο... πρώην Ντιν Χέντερσον δεν άφησε τους "Φόρεστερς" να κάνουν την ανατροπή.

Αυτοκτονία για Τσέλσι κόντρα στην Μπέρνλι που... πλησιάζει, έχασε μεγάλη ευκαιρία η Σέφιλντ

Αυτό που συμβαίνει με την Τσέλσι φέτος είναι πραγματικά... τρελό. Οι "Μπλε" παρ' όλο που είχαν σχεδόν τα πάντα υπέρ τους στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι, κατάφεραν να μην πάρουν το τρίποντο. Ο Πάλμερ ήταν ακόμη μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας του Ποκετίνο η οποία όμως είχε ξανά αμυντικά προβλήματα. Τα "Σφυριά" έμειναν με 10 παίκτες στο ημίχρονο, είδαν και τον Κομπανί να αποβάλλεται, παρ΄όλα αυτά κατάφεραν να απαντήσουν και στα δύο γκολ του Πάλμερ παίρνοντας σημαντικό βαθμό. Ευθύνεται ο Πέτροβιτς στο γκολ του Ο' Σέι στο 81' για το 2-2.

Ευκαιρία έχασε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία σε... τρελό ματς κόντρα στη Φούλαμ προηγήθηκε με 3-1 μέσα σε ένα... δεκάλεπτο. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα απάντησε σε αυτό το σόου του Μπρέρετον Ντίαζ με τον Ροντρίγκο Μουνίθ να ισοφαρίζει με απίθανο ανάποδο ψαλίδι στο 90+3'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Premier League

  • Νιουκάστλ - Γουέστ Χαμ 4-3 (Ίσακ πεν. 6', 77, Μπαρνς 83', 90' - Αντόνιο 21', Κούντους 45+10', Μπόουεν 48')
  • Μπόρνμουθ - Έβερτον 2-1 (Σολάνκε 64', Κόλεμαν αυτ. 90+1' - Μπέτο 87')
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (Γουντ 61' - Ματετά 11')
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 3-3 (Μπρέρετον Ντίαζ 58', 69', ΜακΜπέρνι 68' - Παλίνια 62', Ντε Κόρδοβα Ριντ 86', Ρ. Μουνίθ 90+3'))
  • Τότεναμ - Λούτον 2-1 (Καμπορέ αυτ. 51', Σον 86' - Τσονγκ 3')
  • Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2 (Πάλμερ πεν. 44', 78' - Κάλεν 47', Ο' Σέι 81')