Καθώς πλησιάζει το Euro 2024, χιλιάδες Βρετανοί οπαδοί ποδοσφαίρου ετοιμάζονται να πάνε στη Γερμανία με την ελπίδα να δουν την Αγγλία ή τη Σκωτία να επιστρέφει το τρόπαιο. Ωστόσο, οι οπαδοί έχουν προειδοποιηθεί για τη δύναμη της γερμανικής μπύρας σε σύγκριση με τις μπίρες που χρησιμοποιούνται στην πατρίδα τους. Το Φόρεϊν Όφις εξέδωσε επίσημες συμβουλές προειδοποιώντας τους οπαδούς να περιμένουν ότι θα έρθουν αντιμέτωπη με τη δυνατή Γερμανική μπύρα και να πίνουν με μέτρο. Βέβαια παρά την προειδοποίηση του Φόρεϊν Όφις, φαίνεται μάλλον απίθανο οι οπαδοί να ακούσουν τις συμβουλές καθώς συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους στη διάρκεια του Euro 2024.

Ουσιαστικά η μπύρα είναι μέρος της Γερμανικής κουλτούρας κι από την άλλη το ποτό σε γενικές μέρος της Βρετανικής κουλτούρας, για την ακρίβειας της κουλτούρας μεγάλης μερίδας οπαδών που ταξιδεύουν στα ανά τον κόσμο μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά, όπως και το Euro 2024 που πρόκειται να διεξαχθεί στη Γερμανία.

Η Γερμανική μπύρα έχει εξαιρετική φήμη για την ποιότητά της. Όμως κάποιες από τις μπύρες που θα καταναλώσουν σίγουρα οι Βρετανοί οπαδοί είναι πολύ πιο δυνατές από αυτές που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν στην πατρίδα τους.

To Euro 2024 θα έχει μπύρα αλλά χρειάζεται μέτρο

Οι οπαδοί της Αγγλίας και της Σκωτίας ενημερώθηκαν ότι θα μπορούσαν να αποκλειστούν από τα γήπεδα εάν έχουν πιεί πολύ πριν από τα ματς. «Η μπύρα μπορεί να είναι πιο δυνατή από ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως πίνετε υπεύθυνα, ξέρετε τα όριά σας και σεβαστείτε τους τοπικούς νόμους», ανέφερε το Φόρειν Οφις επισημαίνοντας ότι «μπορεί να μην σε αφήσουν να μπεις στο γήπεδο αν πίνεις πολύ».

Euro 2024: Football Fans WARNED Over Strength Of German Beer

Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί οπαδοί αναμένεται να ταξιδέψουν στη Γερμανία για το Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί σε 10 γερμανικές πόλεις. Η μέση περιεκτικότητα σε αλκοόλ για τις μπύρες lager και της ale στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου 4,4%, σύμφωνα με τη βρετανική οργάνωση Drinkaware. Για τις αντίστοιχες μπύρες στη Γερμανία, η περιεκτικότητα σε αλκοόλ ανέρχεται από 4,7% έως 5,4%, κάτι που αιτιολογεί τη σχετική προειδοποίηση.