Και πως να το χάσει η ασταμάτητη Μπάγερ Λεβερκούζεν; Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της τη φετινή χρονιά, δείχνει ποιος είναι το "αφεντικό" κορυφής σε κάθε παιχνίδι δείχνει πως φέτος είναι φτιαγμένη για να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Bundesliga. Τι κι αν έχανε με 1-0 από την Χόφενχαϊμ μέχρι το 88; Πάτησε... γκάζι και στο πέρασμα της, "σκόρπισε" δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά φτάνοντας σε μεγάλη ανατρπή με 2-1 για την 27η αγωνιστική και πλέον βρίσκεται στο +13 από την δεύτερη Μπάγερν που διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ντόρτμουντ στο "Klassiker".


Bundesliga: Επική ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά για την φοβερή Λεβερκούζεν!

Παιχνίδι με παιχνίδι η Μπάγερ Λεβερκούζεν αποδεικνύει ότι φέτος είναι η... χρονιά της! Δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής το 2024, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και με φοβερό μέταλλο και ψυχή καταφέρνει να "λυγίζει" κάθε αντίπαλο της. Οι "ασπιρίνες" αν και έχαναν με 1-0 μέχρι το 88ο λεπτό από την Χόφενχαϊμ δεν πτοήθηκαν και με επική ανατροπή πήραν νίκη-χρυσάφι με 2-1.


Οι φιλοξενούμενοι... σόκαραν τους γηπεδούχους στο 33ο λεπτό όμως ο επίλογος γράφτηκε από το 88ο λεπτό και μετά. Η Λεβερκούζεν που πίεζε ασφυκτικά τα καρέ του αντιπάλου της ισοφάρισε με τον Άντριχ στο 88ο λεπτό ενώ τρία λεπτά (91') χρειάστηκε να περάσουν για να κάνει την απόλυτη ανατροπή με ... λυτρωτή τον Σικ ο οποίος έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Τέγια και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με 2-1.

"Λευκή" ισοπαλία για Λειψία, χωρίς νικητή το Άιντραχτ - Ουνιόν

Μπλόκαραν επιθετικά και... κόλλησαν στο μηδέν (0-0) Λειψία και Μάιντς. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί είδαν τον αντίπαλο γκολκίπερ, Ρόμπιν Ζέντνερ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να τους "σταματά" σε πολλές περιπτώσεις με αποτέλεσμα να τους στερήσει δυο πολύτιμους βαθμούς στην... μάχη που δίνουν για την τετράδα.


Ισόπαλο και χωρίς γκολ (0-0) έληξε το Άιντραχτ - Ουνιόν Βερολίνου. Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο παιχνίδι ωστόσο καμία από τις δυο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν βαθμό. Στην έκτη θέση με 41 πόντους οι γηπεδούχοι, στην 12η με 29 βαθμούς η ομάδα του Βερολίνου.

Νίκες για Φράιμπουργκ και Βόλφσμπουργκ

Σαν... σίφουνας πέρασε από το "Borrusia Park" η Φράιμπουργκ που νίκησε εύκολα με 3-0 την Γκλάντμπαχ και ανέβηκε στους 36 βαθμούς στο βαθμολογικό ταμπλό βρισκόμενη στην 8η θέση. Ο Γκρέγκοτις άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 7ο λεπτό ενώ ο Ρελ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 47ο λεπτό. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 57ο λεπτό ο Ντόαν.

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε και η Βόλφσμπουργκ από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης η οποία χάρη στα γκολ των Λακρουά (45+4') και Μάγερ επικράτησε με 2-0, σ' ένα ματς που οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν με παίκτη λιγότερο την αναμέτρηση καθώς αποβλήθηκε ο Γιουνγκ στο 43ο λεπτό και στο 76ο λεπτό ο Λακρουά.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:


Λειψία - Μάιντς 0-0
Λεβερκούζεν - Χοφενχάιμ 2-1 (88' Άντριχ, 90+1' Σικ / 33' Μπέιερ)
Άιντραχτ - Ουνιόν 0-0
Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ 0-3 (7' Γκρέγκοριτς, 47' Ρελ, 57' Ντοάν)
Βέρντερ - Βόλφσμπουργκ 0-2 (45+4' Λακρουά, 84' Μάγερ)
30/03 19:30 Μπάγερν - Ντόρτμουντ
31/03 16:30 Άουγκσμπουργκ - Κολωνία
31/03 18:30 Στουτγκάρδη - Χαϊντενχάιμ
31/03 20:30 Μπόχουμ - Ντάρμστατ