Η διακοπή των εθνικών ομάδων δεν άλλαξε και πολλά στη Γιουβέντους η οποία ήταν ξανά μακριά από τον καλό της εαυτό στο "Ολίμπικο" καθώς ηττήθηκε από τη Λάτσιο χάρη σε buzzer-beater γκολ του Άνταμ Μάρουσιτς. Ο Χρήστος Μανδάς ξεκίνησε για δεύτερη φορά ως βασικός στη Serie A με τον Ιγκόρ Τούντορ να του εμπιστεύεται τη θέση του βασικού, καθώς ο Ιβάν Προβεντέλ να είναι τραυματίας.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου οι "Μπιανκονέρι" απείλησαν περισσότερο, με σημαντικότερη στιγμή του μια απόκρουση σε ένα σουτ του Κιέζα το οποίο εξουδετέρωσε ο πρώην πορτιέρο του ΟΦΗ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07a1v2a81x5)

Στο δεύτερο μέρος οι "Λατσιάλι" ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της κατοχής της μπάλας ενώ βρήκαν και μεγάλες ευκαιρίες με Μάρουσιτς και Ζακάνι. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Τούντορ ανέβασαν την απόδοσή τους πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τα καρέ του Σέζνι. Εν τέλει, η εικόνα τους αντεμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Μάρουσιτς πέτυχε το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07bgdokwro9)

Με αυτή τη νίκη η Λάτσιο προσπέρασε τη Νάπολι που ηττήθηκε εντός έδρας από την Αταλάντα ενώ η Γιουβέντους μπορεί μεν παρέμεινε στην τρίτη θέση αλλά δίνει την ευκαιρία σε Μπολόνια και Ρόμα να μειώσουν ακόμη περισσότερο την απόσταση ενόψει της μάχης της τετράδας!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07bjfuv0jc9) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07bjfv4r0mh)